MSI Armor RX 580 8 GB ekran kartımla ve Gigabyte A520M K Pro V2 anakartımla Secure Boot açmam için ekran kartıma UEFI desteği kazandırmam gerekiyordu ve Recep Baltaş'ın yardımıyla TPU'dan bir VBIOS indirip ekran kartına yazdım ve anakart BIOS'undan Secure Boot'u açtım ve PC brick olmadı, ekran geldi.
Bu sefer de aygıt yöneticisinde RX 580'in yanında sarı ünlem işareti vardı ve Microsoft görüntü bağlaştırıcısı yazıyordu. Hiçbir şekilde AMD Radeon indirilemiyor. Sonrasında ChatGPT ile inf dosyasını modlamayı vs. denedim ama nafile. Ekran kartı sürücüsünü güncelleştiremiyorum. Şu an eski BIOS'u yükledim, CSM açmayı unuttuğum için sistem yine brick oldu. Sinirlendim ve yattım.
Yardımınıza ihtiyacım var. @Recep Baltaş
Bu sefer de aygıt yöneticisinde RX 580'in yanında sarı ünlem işareti vardı ve Microsoft görüntü bağlaştırıcısı yazıyordu. Hiçbir şekilde AMD Radeon indirilemiyor. Sonrasında ChatGPT ile inf dosyasını modlamayı vs. denedim ama nafile. Ekran kartı sürücüsünü güncelleştiremiyorum. Şu an eski BIOS'u yükledim, CSM açmayı unuttuğum için sistem yine brick oldu. Sinirlendim ve yattım.
Yardımınıza ihtiyacım var. @Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: