KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.574 Çözümler 2 Beğeniler 738 Yer Manisa Bugün 02:06 #31 Caner Uncu dedi: 5 saniyelik vida sıkmaya para alıyorsa diyecek bir şey yok. Tornavida olmayan ev görmemiştim vallahi. Neyse, çalışması için vidalamak şart değil, yuvaya oturması yetiyor SSD'nin. Genişletmek için tıkla... Tornavida var hocam ama o kadar küçük değil galiba. Olmayacağından korkmuyorum. Bozulur SSD falan diye.
Caner Uncu dedi: 5 saniyelik vida sıkmaya para alıyorsa diyecek bir şey yok. Tornavida olmayan ev görmemiştim vallahi. Neyse, çalışması için vidalamak şart değil, yuvaya oturması yetiyor SSD'nin. Genişletmek için tıkla... Tornavida var hocam ama o kadar küçük değil galiba. Olmayacağından korkmuyorum. Bozulur SSD falan diye.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.006 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.493 Yer Çorum Bugün 02:07 #32 Tamam olur işte o, yapılır sağdakiyle.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.574 Çözümler 2 Beğeniler 738 Yer Manisa Bugün 02:09 #33 Caner Uncu dedi: Tamam olur işte o, yapılır sağdakiyle. Genişletmek için tıkla... Hadi bismillah. Kaydırsam bir şey olur mu yanlışlıkla?
Caner Uncu dedi: Tamam olur işte o, yapılır sağdakiyle. Genişletmek için tıkla... Hadi bismillah. Kaydırsam bir şey olur mu yanlışlıkla?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.006 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.493 Yer Çorum Bugün 02:10 #34 Torukojin Kaneki dedi: Hadi bismillah. Kaydırsam bir şey olur mu yanlışlıkla? Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun.
Torukojin Kaneki dedi: Hadi bismillah. Kaydırsam bir şey olur mu yanlışlıkla? Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.574 Çözümler 2 Beğeniler 738 Yer Manisa Bugün 02:12 #35 Caner Uncu dedi: Sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim elim tutmaz öyle şeylere. Cidden bir şey olacaksa sabah mutlu mutlu bilgisayarcı yolunu tutarım, gerekirse 200 veririm SSD gideceğine.
Caner Uncu dedi: Sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim elim tutmaz öyle şeylere. Cidden bir şey olacaksa sabah mutlu mutlu bilgisayarcı yolunu tutarım, gerekirse 200 veririm SSD gideceğine.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.006 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.493 Yer Çorum Bugün 02:14 #36 Torukojin Kaneki dedi: Hocam benim elim tutmaz öyle şeylere. Cidden bir şey olacaksa sabah mutlu mutlu bilgisayarcı yolunu tutarım, gerekirse 200 veririm SSD gideceğine. Genişletmek için tıkla... Bir tane vida sıkacaksın ya, niye 200 veriyorsun? İşlem süresi 5 saniye falan. Para verme.
Torukojin Kaneki dedi: Hocam benim elim tutmaz öyle şeylere. Cidden bir şey olacaksa sabah mutlu mutlu bilgisayarcı yolunu tutarım, gerekirse 200 veririm SSD gideceğine. Genişletmek için tıkla... Bir tane vida sıkacaksın ya, niye 200 veriyorsun? İşlem süresi 5 saniye falan. Para verme.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.574 Çözümler 2 Beğeniler 738 Yer Manisa Bugün 02:14 #37 Caner Uncu dedi: Bir tane vida sıkacaksın ya, niye 200 veriyorsun? İşlem süreri 5 saniye falan. Para verme. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum umarım kaymaz bir şey olmaz falan.
Caner Uncu dedi: Bir tane vida sıkacaksın ya, niye 200 veriyorsun? İşlem süreri 5 saniye falan. Para verme. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum umarım kaymaz bir şey olmaz falan.