KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.577 Çözümler 2 Beğeniler 739 Yer Manisa Bugün 00:13 #41 Caner Uncu dedi: Görsel atabilir misin? Yani dümdüz şey hocam, SSD'yi aparata takacaksın, aparatı da sokete. Nasıl sarkabiliyor anlamadım doğrusu. Genişletmek için tıkla...
Caner Uncu dedi: Görsel atabilir misin? Yani dümdüz şey hocam, SSD'yi aparata takacaksın, aparatı da sokete. Nasıl sarkabiliyor anlamadım doğrusu. Genişletmek için tıkla...
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.035 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.551 Yer Çorum Bugün 00:16 #42 SSD değil, adaptör eğilmiş. Yuvaya tam oturttuğundan emin misin?
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.577 Çözümler 2 Beğeniler 739 Yer Manisa Bugün 00:21 #43 Caner Uncu dedi: SSD değil, adaptör eğilmiş. Yuvaya tam oturttuğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Hocam abim yaptı da bilmiyorum. Eve gelince söyleyeyim yapıp yapmadığını anlarız.
Caner Uncu dedi: SSD değil, adaptör eğilmiş. Yuvaya tam oturttuğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Hocam abim yaptı da bilmiyorum. Eve gelince söyleyeyim yapıp yapmadığını anlarız.