Stourmer

Uzman
İki anakart arasında kaldım. Türkiye de genelde MSI anakart öneriyor herkes ama Aorus anakart ise yurt dışında çok önerilen ve övülen bir anakart. Bütçemi 10K civarına çıkartmışken ikisini bulabildim. Aorus hakkında bilgisi olan var mıdır nasıldır? Arkadaşım MSI taraftarı ama ben Aorus gözüme daha güzel ve dolu görünüyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki anakart arasında kaldım. Türkiye de genelde MSI anakart öneriyor herkes ama Aorus anakart ise yurt dışında çok önerilen ve övülen bir anakart. Bütçemi 10k civarına çıkartmışken ikisini bulabildim. Aorus hakkında bilgisi olan var mıdır nasıldır? Arkadaşım MSI taraftarı ama ben Aorus gözüme daha güzel ve dolu görünüyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben de MSI alacaktım sonra Aorus Elite B850 gördüm onu aldım. Kesinlikle Aorus Elite al, markalaşmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki anakart arasında kaldım. Türkiye de genelde MSI anakart öneriyor herkes ama Aorus anakart ise yurt dışında çok önerilen ve övülen bir anakart. Bütçemi 10k civarına çıkartmışken ikisini bulabildim. Aorus hakkında bilgisi olan var mıdır nasıldır? Arkadaşım MSI taraftarı ama ben Aorus gözüme daha güzel ve dolu görünüyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Tabii ki B850.

MSI B850 Tomahawk da aynı fiyatta sayılırmış ikisi arasında ASRock mu MSI mı acaba?

Kanka tam anlamadım aours Elite mi demek istedin yoksa asrockmu karıştırdın herhalde
Aorus demek istedin saycam
Kanka Aorus'ta 18 faz var
MSI B850 de 17 faz var
Bu konuda Aorus daha iyi ama.
MSI da internet hızı USB port sayısı tarafında önde
Kısaca çok yakın birbirlerine BIOS'la bir işin yoksa ve görünüş olarak pek umurunda değilse MSI alman bir tık daha mantıklı.

Kanka tam anlamadım aours Elite mi demek istedin yoksa asrockmu karıştırdın herhalde
Aorus demek istedin saycam
Kanka Aorus'ta 18 faz var
MSI B850 de 17 faz var
Bu konuda Aorus daha iyi ama.
MSI da internet hızı USB port sayısı tarafında önde
Kısaca çok yakın birbirlerine BIOS'la bir işin yoksa ve görünüş olarak pek umurunda değilse MSI alman bir tık daha mantıklı.
Pardon Aorus ile demek istemiştim hocam kusura bakmayın. Kasa siyah olacağı için Aourusun beyaz modeli ile fiyat olarak aynılar o yüzden sanırım MSI tercih edeceğim gibi duruyor teşekkürler cevaplarınız için.