Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 3 Kasım 2024
Bütçe nasıl yetecek?İlla ki portları arkada olan anakart arıyorsanız Asus BTF serisine bakın derim. Kasa modelini de aynı MSI'dan mATX olmayan versiyonunu alırsınız.
Portları arkada olan anakart istiyorlarsa ona göre tercih yapacaklar ya da bütçelerini esnetecekler. Zaten F/P odaklı değil beyaz tema olmasının önceliğinden bahsetmişler. Tercih tamamen onlara kalmış.
ONDEARTH
Uzman
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım için bembeyaz bir sistem toplayacağız. Kasa olarak MSI MAG pano M100R Pz'yi çok sevdi. İşlemcisi R5 7500F ya da R5 9600X olacak. MSI anakartların sorun yaşatabileceğini duydum ama kablo yerleri arka tarafta ve beyaz bir anakart olduğu için MSI B650M pz dikkatimizi çekti. Sizce bu anakart alınır mı?
Alınmaz ise ASUS B850M-K tercih edeceğiz. 50-55 bin lira civarında bir sistem olacak, F/P bir sistem değil, beyaz odaklı bir sistem olacak.
Bir süredir R5 9600X CPU ve project Zero anakart kullanıyorum. BIOS'u UPS almadan güncellemeyi düşünmüyorum. Kartı Aralık 2025'te aldım BIOS güncellemesi de Mart 2025 yılına ait. Bir sorun ile karşılaşmadım. Patriot Viper Venom 6000MT/S CL30 RAM var.
Arkadan bağlantı olayı hoş doğrusu, ekran kartı bağlantısı da görünmese daha hoş olabilirdi. M100R pano kasa var, bağlantı arkadan olduğu için kapağı kapatmak biraz zor olabiliyor 24 PIN'i iyi yerleştirmek gerek.
Önerir misin dersen bir şey diyemem, deneyimimi anlattım.
temmuzhd
Uzman
Asus Tuf Gamıng B850-btf Wifi W Am5 Soket Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gamıng B850-btf Wifi W Am5 Soket Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
ATX bir kasa ile bunu öneririm.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-