S sercancay Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 24 Ağustos 2025 #1 Sistem topluyorum. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartin en altinda 8 pin girişi var. Buna güç kaynağından bağlantı kurmak zorunda mıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2025
Sistem topluyorum. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartin en altinda 8 pin girişi var. Buna güç kaynağından bağlantı kurmak zorunda mıyız?
Çözüm Hamza Ensar Sağlam 24 Ağustos 2025 sercancay dedi: Sistem topluyorum. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartin en altinda 8 pin girişi var. Buna güç kaynağından bağlantı kurmak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Orası PCIe için ek güç noktası. Takmanız şart değil. İşlemci ile de alakasızdır.
sercancay dedi: Sistem topluyorum. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartin en altinda 8 pin girişi var. Buna güç kaynağından bağlantı kurmak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Orası PCIe için ek güç noktası. Takmanız şart değil. İşlemci ile de alakasızdır.
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.077 Çözümler 9 Beğeniler 3.803 24 Ağustos 2025 #2 sercancay dedi: Sistem topluyorum. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartin en altinda 8 pin girişi var. Buna güç kaynağından bağlantı kurmak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Orası PCIe için ek güç noktası. Takmanız şart değil. İşlemci ile de alakasızdır. Son düzenleme: 24 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
sercancay dedi: Sistem topluyorum. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartin en altinda 8 pin girişi var. Buna güç kaynağından bağlantı kurmak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Orası PCIe için ek güç noktası. Takmanız şart değil. İşlemci ile de alakasızdır.
KS KS S sercancay Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 24 Ağustos 2025 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: Orası PCI-e için ek güç noktası. Takmanız şart değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Orası PCI-e için ek güç noktası. Takmanız şart değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.