Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi sosyaller. Daha dün gece ARGB ışıklandırmalarım çalışıyordu bilgisayarı normal bir şekilde kapattım ve şimdi açtığımda ARGB'lerimin çalıştığını ancak uygulamanın böyle bir hata verdiğini gördüm:

1759057176909.webp

Güncellemelerde MB LED FW yok tarattım.

1759057194717.webp

Sadece RAM'lerimi görüyor o kadar. Önceden tüm aygıtlarımı görürdü. Bilgisayarı yeniden başlattım değişen bir şey olmadı.

Çözüm
Kontrolcüye bağlı ancak kontrolcüsüz direkt anakarta başka bir ARGB led taktığımda da görmüyor şu an iki program da.

Bir de BIOS'um güncel.
Senin o anakart PCB veri yolları büküle büküle mi bu hale geldi onu da bilmiyoruz, en son öyle bir durumdan bahsetmiştin. Ayrı ayrı ARGB portlarına taktığında da kontrol edemiyorsun, BIOS default ya da Clear CMOS deneyebilirsin. Sorun Hub'da da değil belli ki, kontrolcüde.
Senin o anakart PCB veri yolları büküle büküle mi bu hale geldi onu da bilmiyoruz, en son öyle bir durumdan bahsetmiştin. Ayrı ayrı ARGB portlarına taktığında da kontrol edemiyorsun, BIOS default ya da Clear CMOS deneyebilirsin. Sorun Hub'da da değil belli ki, kontrolcüde.

Belki de yollardan dolayı oldu evet. Kontrolcüsüz de denedim yine işe yaramıyor maalesef.

Gerekli izinleri nereden veriyoruz?
winring0.sys tarzı bir dosyaydı, defender bunu blokluyor direkt, koruma izinleri kısmından izin ver demezsen kapatsan bile olmuyordu sanırım. Kaspersky'i bilmiyorum, Kaspersky'den kurtulmak zor. Winring'i göçertmiş olabilir. Birden blackliste aldı bu adamlar bunu nedense.

winring0.sys tarzı bir dosyaydı, defender bunu blokluyor direkt, koruma izinleri kısmından izin ver demezsen kapatsan bile olmuyordu sanırım. Kaspersky'i bilmiyorum, Kaspersky'den kurtulmak zor. Winring'i göçertmiş olabilir. Birden blackliste aldı bu adamlar bunu nedense.

Dediğiniz dosyayı bulamadım ancak buna izin verilmiş zaten:

1759059360300.webp

Kaspersky tamamen devredışı bir de.

Dediğiniz dosyayı bulamadım ancak buna izin verilmiş zaten:

Eki Görüntüle 188581

Kaspersky tamamen devredışı bir de.
winring kaynaklı bir mevzu değilse yorum yapmak zor, ayrı portlara taktığında tek tek fanların hiçbirini görmüyorsa ARGB, bilemiyorum. Kontrolcü'den tamamen söküp 2-3 fanı dene olmazsa ayrı portlarda, zaten 3 tane genelde ARGB portu oluyor bu kartlarda. @Hamza Ensar Sağlam Dün çalışıp da bugün çalışmaması ilginç. Dediğim mevzu yok ise.

winring kaynaklı bir mevzu değilse yorum yapmak zor, ayrı portlara taktığında tek tek fanların hiçbirini görmüyorsa ARGB, bilemiyorum. Kontrolcü'den tamamen söküp 2-3 fanı dene olmazsa ayrı portlarda, zaten 3 tane genelde ARGB portu oluyor bu kartlarda. @Hamza Ensar Sağlam Dün çalışıp da bugün çalışmaması ilginç. Dediğim mevzu yok ise.

Clear CMOS denedim şimdi. O şekilde çözüldü. Kısacası MSI'ın aptalca yazılımsal sorunları...

İşte bu yüzden bir daha MSI tercih etmeyeceğim kolay kolay.