Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Trabzon
Bugün MSI Center uygulamasını kurcalarken böyle bir ayar gördüm. Normalde XMP kapalı. BIOS'u kurcalamak istemiyorum yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için. Buradan XMP açsam bir şey olur mu? XMP1 ayarını buradan aktifleştirebiliyorum ama yeniden başlatmamı istiyor.

Ekran görüntüsü 2024-10-13 235601.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir şey olmaz. Uygulaması için yeniden başlatmanı isteyebilir. İstersen burdan açıp BIOS'tan açılıp açılmadığını kontrol et.
Bir şey olmaz. Uygulaması için yeniden başlatmanı isteyebilir. İstersen burdan açıp BIOS'tan açılıp açılmadığını kontrol et.

Çözüm
Bir şey olmaz. Uygulaması için yeniden başlatmanı isteyebilir. İstersen buradan açıp BIOS'tan açılıp açılmadığını kontrol et.

Yaptım. Yeniden başlattığımda bilgisayar tamamen kapandı, tekrar açıldı önce bir süre ekran gelmedi ve turuncu anakart ışığı yandı sonra açıldı. Şu an RAM'lerim 3200 MHz olarak gözüküyor görev yöneticisinde.

Pardon tekrar baktım 3200 MT/s olarak gözüküyor şu an görev yöneticisinde. Bir farkları var mı?

CPU-Z üzerinden baktığımda 1600 MHz gözüküyor.

Son düzenleme: