Şahin

Uzman

Beynim durdu klavye bakmaktan en son buna karar verdim. İsteklerimi bu karşılıyor sadece.

Pişman etmez umarım.

Beynim durdu klavye bakmaktan en son buna karar verdim. İsteklerimi bu karşılıyor sadece.

Pişman etmez umarım.

Bütceniz nedir acaba hocam? En son Aula klavye var 2200 cikabilirseniz çok iyi olur.

Isterseniz linkini de atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe soeun değil. Ama klavyenin tipş böyle olacak.
Tam model ismi nedir aula klavyenin.

Bir saniye hocam bekleyin, linklerini atayim. O bütceler icin bence en ideal klavye o.

@Şahin hocam bakabilirsiniz attığım klavyelere, Keycaps'ler ışık geçirmiyor. Onun dışında bence fiyatı için çok iyi.

Bir saniye hocam bekleyin, linklerini atayim. O bütceler icin bence en ideal klavye o.

@Şahin hocam bakabilirsiniz attığım klavyelere, Keycaps'ler ışık geçirmiyor. Onun dışında bence fiyatı için çok iyi.
Işık geçirmiyor derken RGB hiç seçmem, sadece karanlıkta tuşları görebileyim yeter benim için.

@Şahin, hocam MSI biraz dandik geldi gözüme. Aula F87 Pro V2 var aslında 3.000 TL ama o fiyata değer mi tartışılır. Keycaps'ler üstten görünümlü değil onda. Biraz beklerseniz size klavye bulmaya çalışabilirim. Bir de tam boyut tercihiniz nedir acaba?

@Şahin, hocam MSI biraz dandik geldi gözüme. Aula F87 Pro V2 var aslında 3.000 TL ama o fiyata değer mi tartışılır. Keycaps'ler üstten görünümlü değil onda. Biraz beklerseniz size klavye bulmaya çalışabilirim. Bir de tam boyut tercihiniz nedir acaba?
Acelem yok. Bekleyebilirim.
Boyut olarak numpad olacak. Kısaca tarif etmem gerekirse MSI gibi olacak.

Çünkü çoğu klavyede F1, F2, F3 vs. gibi tuşlar yok. Olanlarda bir de sıkışık oluyor, ellerim büyük.

@Şahin, numpad olması zorunlu mu? %75 ve üstü klavyelerden birini seçsem ama numpad olmasa sizin için sorun oluşturur mu? Kısayollar olacak ama sizin istediğiniz klavye tam boyut veya tam boyuta çok yakın klavyeler oluyor.