@Şahin, numpad olmasi zorunlumu 75% ve üstü klavyelerden birini seçsem ama numpad olmasa sizin için sorun oluşturur mu kısayollar olacak ama sizin istediginiz klavye tam boyut veya tam boyuta çok yakın klavyeler oluyor.

Numpad olmasın ama görseldeki gibi olsun, yani ok tuşları Enter tuşunun sağında kalsın. Üstteki Page Up tuşları da aynı görseldeki gibi olsun.

Screenshot_20260521_002329_Gallery.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu var aslinda tuslarin görünümü üstten değil ama bu bütçe icin en iyisimi tartışılır hocam.
@Şahin

Bu var aslinda tuslarin görünümü üstten değil ama bu bütçe icin en iyisimi tartışılır hocam.
@Şahin

Düşüneceğim. İnceleme videolarını izleyip karar veririn artık teşekkür ederim.

Normalde kendime manyetik almasaydım bu klavyeyi alacaktım. Ben de belki bu bütçede daha iyi klavye de olabilir. Şu an bunu bulabildim. Başka arkadaşlar da yardımcı olursa iyi olabilir.

Önceki gönderdiğimin V2 modeli hocam bu arada.

Normalde kendime manyetik almasaydım bu klavyeyi alacaktım. Ben de belki bu bütçede daha iyi klavye de olabilir. Şu an bunu bulabildim. Başka arkadaşlar da yardımcı olursa iyi olabilir.

Önceki gönderdiğimin V2 modeli hocam bu arada.
Hepsine bakacağım detaylı. Teşekkür ederim.

Aula F87 Pro alacağım fakat harfler gece gözükmüyormuş. Aynı markanın harfleri gözüken modeli var mı? @TANTUNICIK @Recep Baltaş

Hepsine bakacağım detaylı. Teşekküe ederim.

Aula F87 Pro alacağım fakat harfler gece gözükmüyormuş aynı markanın harfleri gözüken modeli var mı @TANTUNICIK @Recep Baltaş

Hocam, attığım modelin gözükmesi lazım, harfler RGB geçirmesi lazım. Emin misiniz gece görünmediğine? @Şahin,

Siyah modeli sadece üstten görünümlü değil harfler.

Bu ise beyazsını severseniz, hepsinde akşam görebilirsiniz, tuşları akşam görünmesi lazım.

Önceden de yazmıştım, belki görmemişsinizdir. Klavyenin tuşları üstten görünümlü değil. Ben üstten görünsün istiyorsanız başka modellere yönelmelisiniz. Mecburen.

Hocam, attığım modelin gözükmesi lazım, harfler RGB geçirmesi lazım. Emin misiniz gece görünmediğine? @Şahin,

Siyah modeli sadece üstten görünümlü değil harfler.

Bu ise beyazsını severseniz, hepsinde akşam görebilirsiniz, tuşları akşam görünmesi lazım.

Önceden de yazmıştım, belki görmemişsinizdir. Klavyenin tuşları üstten görünümlü değil. Ben üstten görünsün istiyorsanız başka modellere yönelmelisiniz. Mecburen.

İşe geldim şimdi detaylı bakacağım. İnşallah dediğin gibidir. Haber edeceğim.

Bakabilirsiniz, buradan bana yazarsanız yazamayabilirim, müsait olana kadar bilginiz olsun. Duruma göre daha tecrübeli kişileri etiketlemek daha mantıklı olur.
Kendime bilgisayar bileşenlerinde olduğum kadar, klavye konusunda çok bilgiliyim denemez.

Screenshot_20260521_081041_Chrome (1).webp

Screenshot_20260521_081047_Chrome.webp

Bakabilirsiniz buradan bana yazarsanız yazamayabilirim müsait olana kadar bilginiz olsun duruma göre daha tecrübeli kisileri etiketlemek daha mantıklı olur.
Kendime bilgisayar bileşenlerinde olduğum kadar, klavye konusunda çok bilgiliyim denemez.
ENter tuşy büyük ve harfler üstte olan link var mı direkt alıcam klavye aşırı hoşuma gitti

Enter tuşy büyük ve harfler üstte olan link var mı direkt alacağım klavye aşırı hoşuma gitti.

@Şahin, analamadim hocam ne istediğinizi ama attığım klavyelerin linki zaten burada aula F87 Pro V2 beğendiyseniz linkerini attim normal ısık gecirmeyen F87 Pro beğendiyseniz onunda linki attım üste kaydırarak bulabilirsiniz başka klavye istiyorsanizda bakabilirim.