Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim MSI G274QPX 12.000 liraya alınır mı yoksa 11.000 lira civarına Asus XG27ACS' mi almalı? Normalde G65B alacaktım fakat saçma sapan bir fiyat politikası olduğundan çok da sıcak bakamıyorum. Düşük Hz'lerde Asus'da ghosting oluyor diyenler var fakat bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?
MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.475,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme:
Hocam doğrudur fakat koçtaş üzerinden monitör alacağımı sanmıyorum.Bu monitör daha iyi.
![]()
MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.475,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerebileceğiniz spesifik bir model var mı?Bütçeniz el veriyorsa LG UltraGear alın. TV ve monitörde LG'nin üzerine tanımam.
UltraGear serisi için önerebileceğim özel bir model yok. Fakat zengin biriyseniz OLED panel almanızı öneririm. Bir keresinde bilgisayarımı OLED TV ye bağladım bilmiyorum 1080P den 4K ya geçtiğim için mi oldu. GTA V inanılmaz güzel gözüküyordu.Hocam doğrudur fakat koçtaş üzerinden monitör alacağımı sanmıyorum.
Önerebileceğiniz spesifik bir model var mı?
Maalesef OLED panellere yönelecek kadar bütçem yok.UltraGear serisi için önerebileceğim özel bir model yok. Fakat zengin biriyseniz OLED panel almanızı öneririm. Bir keresinde bilgisayarımı OLED TV ye bağladım bilmiyorum 1080P den 4K ya geçtiğim için mi oldu. GTA V inanılmaz güzel gözüküyordu.
@2254, @13090, BenQ EX27Q modeli hakkında bir fikriniz var mı? 14.000 civarına alınır mı?
@Smmmhunter bir bilginiz var mı hocam?
Son düzenleme:
Smmmhunter
Üstün
Alınmaz. Bunu alıp geçin.Maalesef OLED panellere yönelecek kadar bütçem yok.
@2254, @13090, BenQ EX27Q modeli hakkında bir fikriniz var mı? 14.000 civarına alınır mı?
@Smmmhunter bir bilginiz var mı hocam?
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Smmmhunter, bu aklımda hatta almak da istiyorum fakat taksit yaptırınca fahiş bir fiyat farkı koyduğu için tercih etmek istemiyorum hocam.
Smmmhunter
Üstün
Hepsiburada ve N11'den satılanlara bakabilirsiniz. Taksit imkanları olacaktır.@Smmmhunter, bu aklımda hatta almak da istiyorum fakat taksit yaptırınca fahiş bir fiyat farkı koyduğu için tercih etmek istemiyorum hocam.
Birbirlerinden pek farklı değiller açıkçası. Bir şey bulup, gözümüzü kapatıp alacağız artık. Yapacak bir şey yok.Hepsiburada ve N11'den satılanlara bakabilirsiniz. Taksit imkanları olacaktır.