troken

Başarılı
MSI G274QPX paneli arızalı olan ürünün yerine MSI MAG 275CQRFX monitör tercih edilir mi? Bunu önerdiler servisten, iyi mi? VA panel olması beni endişelendirdi, sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI G274QPX paneli arızalı olan ürünün yerine MSI MAG 275CQRFX monitör tercih edilir mi? Bunu önerdiler servisten, iyi mi? VA panel olması beni endişelendirdi, sizce?

Hocam VA paneller IPS kadar keskin gozukmez piksel yapisinin farkli olmasindan dolayi. Siyah renkleri gercege yakin verse de genel renk dogrulugu olarak da IPS kadar iyi degildir. Arizali olan ürün 1000 basar MSI MAG 275CQRXF modeline. Kesinlikle ayni urunle degisim isteyin

Hocam VA paneller IPS kadar keskin gozukmez piksel yapisinin farkli olmasindan dolayi. Siyah renkleri gercege yakin verse de genel renk dogrulugu olarak da IPS kadar iyi degildir. Arizali olan ürün 1000 basar MSI MAG 275CQRXF modeline. Kesinlikle ayni urunle degisim isteyin
Napayım hocam acil söyle oled ile değiştirebilir miyim?
MSI MPG 271QRX QD-OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü

Napayım hocam acil söyle oled ile değiştirebilir miyim?
MSI MPG 271QRX QD-OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü
Yani oled tabi ki butun panel tiplerini sollar gecer ama yanma problemi var, panel yanmasi durumunda garantinin nasil isledigini sor. Eger birebir degisim yapiyoruz derlerse alinabilir.

VA Panel ile değişim istemem napcam oled yaparlar mı?
VA panellerin cogunda black smearing denen bir problem var, arka planda siyah icerikli goruntuler oldugunda siz hareket ettiginizde bulaniklasir arka plan.

inceleyen arkadasta destiny 2 oynarken boyle bi durumla karsilastigini belirtmis

Ben olsam kabul etmezdim elimde IPS varken niye VA panele geçeceğim? Hz tarzı şeyler aynı zaten kesinlikle elinizde bulunan ürünün aynısını isteyin.