MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 15 Mart 2024 #1 MSI MPG B460I Gaming Edge Wi-Fi marka modelli anakartıma BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2024
MSI MPG B460I Gaming Edge Wi-Fi marka modelli anakartıma BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 15 Mart 2024 #11 Bakındığım zaman o buton dışında hiçbir türlü güncelleme yöntemi göremedim. Belki de @Recep Baltaş'ın 'zorlayarak' derken kastettiği buydu: Recep Baltaş dedi: Eğer Edge Wi-Fi takılı ise zorlayarak BIOS güncellemesi yapılabilir ki genelde de sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Gene biraz bakınırım fakat şu anda anakarttaki buton dışında bir yöntem bulamadım. Son düzenleme: 15 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Bakındığım zaman o buton dışında hiçbir türlü güncelleme yöntemi göremedim. Belki de @Recep Baltaş'ın 'zorlayarak' derken kastettiği buydu: Recep Baltaş dedi: Eğer Edge Wi-Fi takılı ise zorlayarak BIOS güncellemesi yapılabilir ki genelde de sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Gene biraz bakınırım fakat şu anda anakarttaki buton dışında bir yöntem bulamadım.
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 15 Mart 2024 #12 Kedicik dedi: Bakındığım zaman o buton dışında hiçbir türlü güncelleme yöntemi göremedim. Belki de @Recep Baltaş'ın 'zorlayarak' derken kastettiği buydu: Gene biraz bakınırım fakat şu anda anakarttaki buton dışında bir yöntem bulamadım Genişletmek için tıkla... Bakalım kendisinden yanıt bekliyorum tabii siz de bulabilirsiniz umarım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim bu arada. MrLegasov dedi: Bakalım kendisinden yanıt bekliyorum tabii siz de bulabilirsiniz umarım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim bu arada. Genişletmek için tıkla... Web adresindeki anakart arka kısım görseli. MrLegasov dedi: Bakalım kendisinden yanıt bekliyorum tabii siz de bulabilirsiniz umarım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim bu arada. Web adresinde ki anakart arka kısım görseli. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Konuya yardımcı olma şansınız var mı? Dosya Ekleri 1024.webp 38,3 KB · Görüntüleme: 77 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Bakındığım zaman o buton dışında hiçbir türlü güncelleme yöntemi göremedim. Belki de @Recep Baltaş'ın 'zorlayarak' derken kastettiği buydu: Gene biraz bakınırım fakat şu anda anakarttaki buton dışında bir yöntem bulamadım Genişletmek için tıkla... Bakalım kendisinden yanıt bekliyorum tabii siz de bulabilirsiniz umarım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim bu arada. MrLegasov dedi: Bakalım kendisinden yanıt bekliyorum tabii siz de bulabilirsiniz umarım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim bu arada. Genişletmek için tıkla... Web adresindeki anakart arka kısım görseli. MrLegasov dedi: Bakalım kendisinden yanıt bekliyorum tabii siz de bulabilirsiniz umarım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim bu arada. Web adresinde ki anakart arka kısım görseli. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Konuya yardımcı olma şansınız var mı?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 17 Mart 2024 #13 Risk tamamen size ait! Buradan AFUWIN indirin ve çalıştırın:AFUWIN Open dedikten sonra MSI BIOS dosyasını görmek için dosya türünü sağ alttan All yapın. BIOS dosyasını seçtikten sonra Program All ve Do Not Check ROM ID seçin: Flash diyerek işleme başlayın. İşlem bitince PC kapanacaktır, yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Risk tamamen size ait! Buradan AFUWIN indirin ve çalıştırın:AFUWIN Open dedikten sonra MSI BIOS dosyasını görmek için dosya türünü sağ alttan All yapın. BIOS dosyasını seçtikten sonra Program All ve Do Not Check ROM ID seçin: Flash diyerek işleme başlayın. İşlem bitince PC kapanacaktır, yeniden başlatın.
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 17 Mart 2024 #14 Recep Baltaş dedi: Risk tamamen size ait! Buradan AFUWIN indirin ve çalıştırın:AFUWIN Open dedikten sonra MSI BIOS dosyasını görmek için dosya türünü sağ alttan All yapın. BIOS dosyasını seçtikten sonra Program All ve Do Not Check ROM ID seçin: Eki Görüntüle 27010 Flash diyerek işleme başlayın. İşlem bitince PC kapanacaktır, yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Riskten kasıtlarınız nedir tam olarak Recep bey? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Risk tamamen size ait! Buradan AFUWIN indirin ve çalıştırın:AFUWIN Open dedikten sonra MSI BIOS dosyasını görmek için dosya türünü sağ alttan All yapın. BIOS dosyasını seçtikten sonra Program All ve Do Not Check ROM ID seçin: Eki Görüntüle 27010 Flash diyerek işleme başlayın. İşlem bitince PC kapanacaktır, yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Riskten kasıtlarınız nedir tam olarak Recep bey?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 17 Mart 2024 #15 Anakartın brick olması. Düşük ihtimal ama itimaller dahilinde. @MrLegasov Makale yayında bakıp takıldığın yerde yaz, ona göre güncelleriz: Secure Flash ROM Verify Fail Hatası Nasıl Çözülür? - Techolay BIOS güncelleme veya modifikasyon işlemleri sırasında karşılaşılan yaygın hatalardan biri "Secure Flash ROM Verify Fail" hatası. Bu hata genellikle BIOS veya techolay.net Son düzenleme: 19 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Anakartın brick olması. Düşük ihtimal ama itimaller dahilinde. @MrLegasov Makale yayında bakıp takıldığın yerde yaz, ona göre güncelleriz: Secure Flash ROM Verify Fail Hatası Nasıl Çözülür? - Techolay BIOS güncelleme veya modifikasyon işlemleri sırasında karşılaşılan yaygın hatalardan biri "Secure Flash ROM Verify Fail" hatası. Bu hata genellikle BIOS veya techolay.net