conogeuse

Başarılı
Bugün şanssız ve sakarım. Touchpade yanlışlıkla kola döktüm. Şimdi touchpad ile sadece imleci hareket ettirebiliyorum. Herhangi bir tıklama, kaydırma, zoom ve sağ sol click yapmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ve yedek parçasını nasıl bulabilirim?

Laptopun modeli: MSI GF65 Thin 10SDR :(

Bugün şanssız ve sakarım. Touchpade yanlışlıkla kola döktüm. Şimdi touchpad ile sadece imleci hareket ettirebiliyorum. Herhangi bir tıklama, kaydırma, zoom ve sağ sol click yapmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ve yedek parçasını nasıl bulabilirim?

İnşallah temizlemeden çalıştırmadınız... Eğer temizlemediyseniz acilen kapatın, enerji ve pili çıkartın kola cihazın içinde gözüküyorsa akıtın ve tamire götürün, gördüğüm üzere pek anlamıyorsunuz.

Kapat laptopu servise yolla.

Bugün şanssız ve sakarım. Touchpade yanlışlıkla kola döktüm. Şimdi touchpad ile sadece imleci hareket ettirebiliyorum. Herhangi bir tıklama, kaydırma, Zoom ve sağ sol Click yapmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ve yedek parçasını nasıl bulabilirim?

Garantisi varsa doğru servise.

Servise yolla, naneyi yemiş klavye.
Klavyenin üstüne değil, sadece touchpad.
İnşallah temizlemeden çalıştırmadınız... Eğer temizlemediyseniz acilen kapatın, enerji ve pili çıkartın kola cihazın içinde gözüküyorsa akıtın ve tamire götürün, gördüğüm üzere pek anlamıyorsunuz.

Kullanıyorum yaklaşık 4 saattir. Bilgisayarın işlevinde herhangi bir bozukluk yok touchpad dışında. İlerde başka parçalara yansır mı diyorsunuz? Bu arada kusura bakmayın evet elektronikten pek anlamadığım için anlayan birilerinin olduğu forumda fikir sormak mantıklı gelmişti.

Maalesef yok.

Son düzenleme:
Anakarta sıvının temas etme ihtimali var, laptop'a yalıtım amacıyla iyi silikon çektiklerini zannetmiyorum.
Ankara veya İstanbul gibi merkezi bir konumda yaşamıyorum. Kendi servisine yollasam İstanbul'da kargoyla gitmesi onların alıp incelemesi neredeyse 10 güne yaklaşır. Lokal tamirciler anakartı incelemek ve touchpad'i değiştirip veya tamir etmek için iş görür mü sizce?