Servisi digerlerine gore daha iyi. Her laptopta sorun cikabiliyor. Fakat MSI olan direkt kotu bir model oldugu icin GameGaraj daha mantikli.

MSI katana serisi. Cyborg değil iyi okumadınız sanırım. Katana fiyatı hariç iyi bir cihaz. GameGaraj Şikayetvar'da sorun yaşayan mevcut. Forumda çok ısınma ve anakartın aşırı ısınması olduğunu söylemişti alan biri. Şans derim. Ben olsam gamegaraja pozitif bakmam.

MSI katana serisi. Cyborg değil iyi okumadınız sanırım. Katana fiyatı hariç iyi bir cihaz. GameGaraj Şikayetvar'da sorun yaşayan mevcut. Forumda çok ısınma ve anakartın aşırı ısınması olduğunu söylemişti alan biri. Şans derim. Ben olsam gamegaraja pozitif bakmam.
Katana da isiniyor. Vasatin bir ustu sadece.

Katanada'da yaşayanlar var. Cyborgda'da. Hem GameGaraj teknik servis olarak daha iyi bir marka. Ayrıca Katana ve Cyborg çok pahalı ve GameGaraj'a göre daha kronikler.

Katanada'da yaşayanlar var. Cyborgda'da. Hem GameGaraj teknik servis olarak daha iyi bir marka. Ayrıca Katana ve Cyborg çok pahalı ve GameGaraj'a göre daha kronikler.

Haklısınız. Cyborg zaten watt kısıtlamalı berbat bir model. En azından katanada watt sorunu yok. Ama bana kalsa ya ASUS TUF F16 alırım, ya da MacBook alır, oyun için PC toplarım.

MacBook'da en sevdiğim kısım MacBook ses kalitesi inanılmaz. Bu oyuncu laptoplarının hoparlörler rezalet resmen.