MSI diz üstünün kasa ve menteşesi kırıldı kendim kaynak yaptım ama 1 ay sonra tekrar kırıldı. Kasa ve menteşe tamiri yaptırmak istiyorum ama bulamadım.
MSI GL65 8RC içini başka kasaya taşıma şansı oluyor mu başka model bir kasa bulsam.
Çıkma kassa bulman lazım 2. ellere bakıp veya oluyor mu bilmiyorum da yetkili servis ile görüşüp getirtebilirsin belki ama fiyatı ne kadar olur bilmiyorum. Benim laptopunda klavyesin de bir tuş tırnağı kırılmıştı. Yetkili servis Full tüm seti getirtebiliriz demişlerdi. İşçilik dahil 150 dolardı o zaman için vazgeçmiştim 2. el çıkma düşerse alırım ileride diye.
Çıkma yok ya da aşırı bir fiyat. İçinde 1050 var 6 yıllık cihaz. 5bin 2. el kasa fiyatı var. Değer mi bilmiyorum. 2 3 bin olsa yaptırılırım. Serviste daha önce değişti menteşe 6 ay sonra kırıldı. Bu 3 kırılışı ama bu sefer kasa pert oldu.
Evet ne yazık ki laptopların klasik sorunu bir parça kırılırsa saçma fiyatları var. En kötü ihtimal laptopunu masaüstüne çevirirsin öyle videolar görmüştüm aklıma başka çözümde gelmiyor açıkçası.
10 tane yer aradım 3500 istiyorlar. Neyse zaten bu parayı vermemek için yeni almıştım. Allah kimseyi tamirci ve ustaların eline düşürmesin. 2 saatlik iş için korkunç rakamlar. 6 yıllık PC de veremem o kadar sırf 1050 var diye. Yeni PC almak en mantıklısı.
Kasa ve menteşe tamiri için bu para.
Aliexperste 0 kasa var çok da ucuz 1500TL ama 27euro sınırı engel.
Ülke de ücretler düşük ama işçilik Almanya fiyattı. Normalde fakir ülkelerde yeme içme ustalık ucuz olur bizde her şey pahalı.