DracheN

Başarılı
Arkadaşlar halihazırda MSI MAG 251RX monitörüm var, yeni çıkan model AW2525HM biraz aklımı çeldi. Sizce bu monitör alınır mı, geçmeye değer mi? Hocam özellikle siz yorumlarsanız sevinirim @BerkayZ87.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parlaklik, kontrast ve renk gamutu bakimindan olcum verileri birbirine cok yakin. Ana degisken yenileme hizi ve hareket bulanikligi gibi duruyor. Ben olsam uste para verdigim urunde tek degisenin 80 Hz olmamasina dikkat ederek alisveris yapardim.
Hocam FACEIT hard kasıyorum CS2 için, FIFA ve hikayeli oynuyorum. Özellikle input lag oranının düşük olması ve 80 Hz azımsanacak bir Hz değeri değil gibi.

Bu Alienware monitörde 8-bit + FRC var mı hocam?

Yok hocam, o bayağı kötü bir monitördü; iade ettim.

Bu Alienware monitörde 8-bit + FRC var mı hocam?

Yok hocam, o bayağı kötü bir monitördü iade ettim.

O monitörü almadan önce MAG255XF almayın diye ısrar ettiğimi iyi hatırlıyorum. Boşuna zaman kaybetmişsiniz. 8-bit + FRC olması önemli bir unsur değil. OLED monitörde bile 8-bit yapıyorum, fark göremiyorum; çünkü çoğu içerik hala 8-bit. Bu yüzden renk gamutu, kontrast ve parlaklığa önem verin. Alienware bu konularda iyi ama fiyatı da tuzlu.

O monitörü almadan önce MAG255XF almayın diye ısrar ettiğimi iyi hatırlıyorum. Boşuna zaman kaybetmişsiniz. 8-bit + FRC olması önemli bir unsur değil. OLED monitörde bile 8-bit yapıyorum, fark göremiyorum; çünkü çoğu içerik hala 8-bit. Bu yüzden renk gamutu, kontrast ve parlaklığa önem verin. Alienware bu konularda iyi ama fiyatı da tuzlu.
Haklısınız hocam, harbiden vakit kaybettirdi. 11.000 TL Alienware. Yeni bir model, ayrıca 320 Hz ve 0.5ms.

Haklısınız hocam, harbiden vakit kaybettirdi. 11.000 TL Alienware. Yeni bir model, ayrıca 320 Hz ve 0.5ms.

0.5 olamaz da 11K ona verene kadar 10K'ya 2K 240 Hz modeller alınabiliyor. Dell 300 Hz paneli 320 Hz'e overclock yapmıstır yüksek ihtimal. 2K almam diyorsanız sizin için uygun bir model.

0.5 olamaz da 11K ona verene kadar 10K'ya 2K 240 Hz modeller alınabiliyor. Dell 300 Hz paneli 320 Hz'e overclock yapmıstır yüksek ihtimal. 2K almam diyorsanız sizin için uygun bir model.
Hocam AOC 2K 24.5 monitör aldım, CS2'de görüntü çamura döndü ve renkler sarıya çok yakındı. 2K o yüzden düşünmüyorum. 24.5 1080P monitörcüyüm.

Hocam AOC 2K 24.5 monitör aldım, CS2'de görüntü çamura döndü ve renkler sarıya çok yakındı. 2K o yüzden düşünmüyorum. 24.5 1080p monitörcüyüm.
Sarılık, renk sıcaklığıyla alakalı. Çözümü var, çözünürlükle alakalı değil. Yine de zorlayacak değilim, AW2525HM de iyi bir monitör; alabilirsiniz.