Makaleler
13
Yer
İstanbul
Bu ses aslında ilk aldığımdan beri var, yaklaşık 8 aydan beri. Böyle bir takırtı sesi var, ben fandan geldiğini düşünüyorum. Eğer fandan geliyorsa bir süre böyle kullanmaya devam edeceğim. Açıkçası boş günlerimde bilgisayarsız kalasım yok hemde, ServisPoint ile uğraşmak istemiyorum. Alta videoyu ekledim.
@20424 @Yusuf7878 @Andar Han @Oreki hocalarım, bir fikriniz var mıdır? Sesin PSU'dan geldiğine eminim. Bir de, PSU fanı alt tarafa bakıyor. Alt kısımda hava alışverişi için mesh kısım bulunmakta, bir sorun olur mu?

Sesin PSU'dan geldiğine eminim. Bir de, PSU fanı alt tarafa bakıyor. Alt kısımda hava alışverişi için mesh kısım bulunmakta, bir sorun olur mu?

Ben sese pek anlam veremedim arkaplan gürültüsü de çok var. Ancak bu sorunun cevabı hayır sorun oluşturmaz. Mesh bir toz filtresinin olması tam tersine iyi olur, 11 yıldır bu şekilde kullanıyorum ben de.

Ben sese pek anlam veremedim arkaplan gürültüsü de çok var. Ancak bu sorunun cevabı hayır sorun oluşturmaz. Mesh bir toz filtresinin olması tam tersine iyi olur, 11 yıldır bu şekilde kullanıyorum ben de.
Sesin fandan geldiğine tamamen emin oldum. Yüke girince biraz daha fazlalaşıyor. Gittiği yere kadar gitsin, sonrasında fanı kendim değiştiririm. Teşekkür ettim.

Ben de senin gibi düşünmüştüm. Msı MAG 750W gold psu'm vardı. Yük altındayken artık dayanılmayacak seviyelere gelmişti sesi. Boştayken de ses çıkarıyordu. Garantiye gönderdim yapamadılar, para iadesi ettiler. Bence ihmal etme.

Ben de senin gibi düşünmüştüm. Msı MAG 750W gold psu'm vardı. Yük altındayken artık dayanılmayacak seviyelere gelmişti sesi. Boştayken de ses çıkarıyordu. Garantiye gönderdim yapamadılar, para iadesi ettiler. Bence ihmal etme.
Klasik ServisPoint işte. Türkiye'de MSİ ve ASUS'un yüzüne bakmam normalde fakat kullandığım diğer Çin malı PSU yanınca 1500 TL gibi bir fiyattan aldım. F/P kralı fakat bu durum kötü işte. Kendim değiştiricem artık fanı. 1 fan değişimi için o rezil servisin eline düşmek istemem.

Klasik ServisPoint işte. Türkiye'de MSİ ve ASUS'un yüzüne bakmam normalde fakat kullandığım diğer Çin malı PSU yanınca 1500 TL gibi bir fiyattan aldım. F/P kralı fakat bu durum kötü işte. Kendim değiştiricem artık fanı. 1 fan değişimi için o rezil servisin eline düşmek istemem.

Haklısın. Ben de 8 ay boyunca kullanmıştım. Enflasyondan 1200 lira zarar ettirdiler. Ellerinde de aynı ürün olmadığı için sadece para iadesi yapabildim. ServisPoint hakkında çok kötü yorum okudum. Belki yapamamaları onların hatalarıdır ama çabuk oldu garanti süreci. Aradım, gönderdim, 1 hafta içinde sonuçlandı.

Bu ses aslında ilk aldığımdan beri var, yaklaşık 8 aydan beri. Böyle bir takırtı sesi var, ben fandan geldiğini düşünüyorum. Eğer fandan geliyorsa bir süre böyle kullanmaya devam edeceğim. Açıkçası boş günlerimde bilgisayarsız kalasım yok hem de, ServisPoint ile uğraşmak istemiyorum. Alta videoyu ekledim.
@20424 @Yusuf7878 @Andar Han @Oreki hocalarım, bir fikriniz var mıdır? Sesin PSU'dan geldiğine eminim. Bir de, PSU fanı alt tarafa bakıyor. Alt kısımda hava alışverişi için mesh kısım bulunmakta, bir sorun olur mu?

Motor gibi sesi mi diyorsunuz hocam? Eğer oysa fanlar çıkarabiliyor bu sesi. Hatta Noctua bu sesi gidermek için G2 serisini çıkarmıştı. Alt tarafa bakması daha iyi tabii ki. Üste doğru bakarsa kasadaki sıcak havayı çeker içine. Bir de toz filtresi olmadığından daha fazla tozlanır.

Motor gibi sesi mi diyorsunuz hocam? Eğer oysa fanlar çıkarabiliyor bu sesi. Hatta Noctua bu sesi gidermek için G2 serisini çıkarmıştı. Alt tarafa bakması daha iyi tabii ki. Üste doğru bakarsa kasadaki sıcak havayı çeker içine. Bir de toz filtresi olmadığından daha fazla tozlanır.
Evet hocam o ses. Motor gibi. Bu modelde hangi fan tipi kullanılıyordu?