Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Kablolama konusunda da yardıma ihtiyacım var. Atacağım görseldeki portlara neler takmam lazım yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 172426
- GPU: Sapphire Pulse 9070XT.
- CPU: R7 7800X3D.
- Anakart: Colorful B650M.
Şu ATX24P yazan kısıma 24 pin anakart kablosunu takacaksın.
PCI-E/CPU yazan kısıma ekran kartını ve işlemcinin kablolarını takacaksın.
Sata&Molex yazan kısımada sata veya molex kablolarını bağlayacaksın.
Son düzenleme:
Hocam 24 PIN dediğinizin çift başlı kısım 25 PIN. Bir de bu sarı kablo yeterli mi? Ekstra PCI takacak mıyım? ATX24P'nin yanındakine mi yoksa diğerine mi CPU takacağım, anlamadım tam.Eki Görüntüle 172432
Şu ATX24p yazan kısma 24 pin anakart kablosunu takacaksın.
PCI-E/CPU yazan kısma ekran kartını ve işlemcinin kablolarını takacaksın.
Sata&molex yazan kısımada SATA veya Molex kablolarını bağlayacaksın.
Dosya Ekleri
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Ekran kartı modelinde 12VHPWR girişi yok. O sarıyla işaretlediğim kısıma 2 tane ayrı ayrı PCI-E kablosu tak.Hocam 24 pin dediğinizin çift başlı kısım 25 pin birde bu sarı kablo yeterli mi ekstra pci takcak mıyım? Atx24p’nin yanındakine mi yokda diğerine mi cpu takcam anlamadım tam
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam yeri fark etmiyot değil mi birde 2 adet cpu yazan kablo var ikisini de mi bağlayacağımEkran kartı modelinde 12VHPWR girişi yok. 2 tane ayrı ayrı PCI-E kablosu tak o sarıyla işaretlediğim kısma.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Tamamdır hocam yeri fark etmiyot değil mi bir de 2 adet CPU yazan kablo var ikisini de mi bağlayacağım.
O sarıyla işaretlediğim kısma takabilirsin CPU ve PCI-e kablolarını fark etmez. Anakartında 2 tane CPU girişi varsa istersen iki tane bağla.
Tamamdır hocam, teşekkürler. CPU kablosunun ikisini de mi takacağım 1 tanesi mi sadece? Kusura bakmayın daha önce yapmadığım için soruyorum.O sarıyla işaretlediğim kısma takabilirsin CPU ve PCI-e kablolarını fark etmez.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
İkisini de tak istersen. Tam olmuş olur.Tamamdır hocam, teşekkürler. CPU kablosunun ikisini de mi takacağım 1 tanesi mi sadece? Kusura bakmayın daha önce yapmadığım için soruyorum.
CPU anakartta böyle görünüyor hocam.
Dosya Ekleri
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
O uç kısımları 4+4 olur yani ayırabiliyorsun. İkisini çekip ayırabilirsin. Veya direk 1 tane çek daisy chainle bağlı olanı tak. Zaten elindeki işlemci aman aman bir watt çekmiyor.