Benzer konular
- Soru
Tamamdır hocam son olarak kasanın fanları için bir aparat var bunun hakkında yard Olur musunuz nasıl olcakO uç kısımları 4+4 olur yani ayırabiliyorsun. İkisini çekip ayırabilirsin. Veya direk 1 tane çek daisy chainle bağlı olanı tak. Zaten elindeki işlemci aman aman bir watt çekmiyor.
Tamamdır hocam son olarak kasanın fanları için bir aparat var bunun hakkında yard Olur musunuz nasıl olacak
Kasa fanlarını kontrolcüde fan yazan kısımlara takacaksın. Kontrolcüdeki MB yazan kısımdan anakarta da CHA_FAN soketlerinden birine kablosunu bağlıcan.
Hocam birde anakartı direkt bağladım yerine oturtup vidalarda yapmamm gereken başka bir şey var mı?
Hocam bunda sadece Molex bağlantısı var anlamadım tam
Hocam bir de anakartı direkt bağladım yerine oturtup vidalarda yapmamm gereken başka bir şey var mı?
Hocam onların altına bir şey mi gerekiyor arada boşluk var çünkü. Birde fan hubdan molex dışında kablo yok nasıl anakarta bağlayacagım
Tamam hocam hemen yapıyorumKasanın paketinde yükseltme vidaları var o boşlukları onları takman lazım. Anakartı komple çıkar o boşlukları doldur önce.