Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır hocam son olarak kasanın fanları için bir aparat var bunun hakkında yard Olur musunuz nasıl olcakO uç kısımları 4+4 olur yani ayırabiliyorsun. İkisini çekip ayırabilirsin. Veya direk 1 tane çek daisy chainle bağlı olanı tak. Zaten elindeki işlemci aman aman bir watt çekmiyor.
Dosya Ekleri
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Tamamdır hocam son olarak kasanın fanları için bir aparat var bunun hakkında yard Olur musunuz nasıl olacak
Fan hub'ı bilmiyorum hocam hiç kullanmadım.
Kasa fanlarını kontrolcüde fan yazan kısımlara takacaksın. Kontrolcüdeki MB yazan kısımdan anakarta da CHA_FAN soketlerinden birine kablosunu bağlıcan.
Kasa fanlarını kontrolcüde fan yazan kısımlara takacaksın. Kontrolcüdeki MB yazan kısımdan anakarta da CHA_FAN soketlerinden birine kablosunu bağlıcan.
Hocam bunda sadece Molex bağlantısı var anlamadım tam
Hocam birde anakartı direkt bağladım yerine oturtup vidalarda yapmamm gereken başka bir şey var mı?
Dosya Ekleri
Molex PSU'dan güç almak için onu da bağlıcan.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hocam bunda sadece Molex bağlantısı var anlamadım tam
Hocam bir de anakartı direkt bağladım yerine oturtup vidalarda yapmamm gereken başka bir şey var mı?
Vidalayacaksın tabiikide. Sonra Power kabloları bağlayacaksın. Sonra kasa bağlantılarını yapacaksın.
Anakartın soldaki 3 vidası boş onları da tak.
Hocam onların altına bir şey mi gerekiyor arada boşluk var çünkü. Birde fan hubdan molex dışında kablo yok nasıl anakarta bağlayacagım
Kasanın paketinde yükseltme vidaları var o boşlukları onları takman lazım. Anakartı komple çıkar o boşlukları doldur önce.
Tamam hocam hemen yapıyorumKasanın paketinde yükseltme vidaları var o boşlukları onları takman lazım. Anakartı komple çıkar o boşlukları doldur önce.