Hocam kasanın altında geliyorsa USB'lerin kasayı açma kapatma tuşunun olduğu yer demektir. Orada LED tuşu da var, yani LED tuşunun ARGB'si. Yani doğru o kabloyu takmamışsanız kasa üzerindeki LED tuşuyla LED'leri değişememeniz lazım.
Problemi çözdüm.
Öncelikle 4 adet fanı kontrolcüden ayırıp hepsini ayrı ayrı anakarta bağladım. Böylece DC modda istediğim fan hzılarına inebildim.
RGB kontrolü içinse kasanın LED tuşuna 3 saniye basılı tutunca kontrolü anakarta bırakıyor ve yazılım üzerinden ayarlanabiliyor.
Tamam hocam şimdi dışarı çıkmam gerekti. Dönüşte sonucu yazarım. Sizi de çok meşgul ettim kusura bakmayın.
Olmadı yine.
Problemi çözdüm.
Öncelikle 4 adet fanı kontrolcüden ayırıp hepsini ayrı ayrı anakarta bağladım. Böylece DC modda istediğim fan hzılarına inebildim.
RGB kontrolü içinse kasanın LED tuşuna 3 saniye basılı tutunca kontrolü anakarta bırakıyor ve yazılım üzerinden ayarlanabiliyor.
Neredeyse tüm kasa kontrolcülerinde böyle, LED butonuna 3 saniye basıp bırakırsanız anakart Sync moduna geçiyor, uzun süre basarsanız ledleri kapatıyor.