Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. MSI MAG Pano M100R için kabloları nasıl takarım? Şu an bunları taktım doğru mu gidiyorum?
Eki Görüntüle 141717
Kasadan ses, USB 2.0, USB 3.0 soketleri çıkar onların yerleri belli zaten, anakart üzerinde yazar.
Bir de Power Switch, Reset Switch, HDD LED, Power LED uçları vardır, bunları anakartın kılavuzuna bakıp front panel soketindeki pinlere takacaksınız.
Buyrun hocam. Başka hangi kabloları takacağım?Olabilir, o soketin iki tarafını çekip paylaşır mısın?
Dosya Ekleri
Bu ön panel soketi olabilir evet ama normalde ayrı ayrı olması lazım, bu MSI'a özel bir soket mi, yoksa üniversal mi onu bilemiyorum, eğer bu ön panel soketi ise anakartın sağ altındaki front panel soketine takılacak, siyah nokta üstte olacak şekilde ama bu konuda emin değilim hiçbir bilgi vermemişler.
Kalan kabloların biri Type-C soketine takılacak anakartta, diğer kalın olan PSU'dan gelen SATA güç soketine takılacak.
Kalan kabloların biri Type-C soketine takılacak anakartta, diğer kalın olan PSU'dan gelen SATA güç soketine takılacak.
Hanki kablolar hocam attığım resimde gösterir misiniz?
Oldu mu hocam? Başka ne kaldı?
Bu ön panel soketi olabilir evet ama normalde ayrı ayrı olması lazım, bu MSI'a özel bir soket mi, yoksa üniversal mi onu bilemiyorum, eğer bu ön panel soketi ise anakartın sağ altındaki front panel soketine takılacak, siyah nokta üstte olacak şekilde ama bu konuda emin değilim hiçbir bilgi vermemişler.
Oldu mu hocam? Başka ne kaldı?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yani soket olmuş ama uçlar karşılar mı bilmiyorum, pinlerle ilgili bilgi vermemişler.
1 numara tip C soketi anakartın USB 3 soketinin altında yeri.
2 numara PSU'dan delen SATA güç soketine takılacak.
3 numaralı soketin kablosu nereden çıkıyor onu söylemeniz lazım.
1 ve 2 numaralı kabloları taktım. 3 numaralı kablo buradan geliyor.Yani soket olmuş ama uçlar karşılar mı bilmiyorum, pinlerle ilgili bilgi vermemişler.
Eki Görüntüle 141767
Dosya Ekleri
Taktım. Son olarak bu peki?Onuda anakartın sağ üstünde add_gen yazan soketlerin birine takın, fanların ledlerini yazılımla yönetmek için gerekli.
Dosya Ekleri
Tamamdır. Bitti mi hocam?