RAM, iyinin kötüsü: Hynix m-die.
W olan için herhangi bir test yok ama diğer rengi m-die görünüyor.
Parçalar gelince zentiming veya HWiNFO tam menüden kontrol edin. Ama a çıkıcağını düşünmüyorum.
@LH44@20424
Yardımlarınız için gerçekten minnettarım, teşekkürler.
Ufaklık siyah diye istemedi (gönlünce olsun istedim) . OC yapmayız zaten 6000MHz CL30 çalışsın yeter. Sanırım AMD'ler 6000MHz'den sonrasını sevmiyor diye kendi sistemi mi alırken araştırmıştım. MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 7800X3D'yi soğutur mu? Yoksa hiç takmadan iade mi edeyim?
@LH44@20424
Ufaklık siyah diye istemedi (gönlünce olsun istedim) . OC yapmayız zaten 6000MHz CL30 çalışsın yeter. Sanırım AMD'ler 6000MHz'den sonrasını sevmiyor diye kendi sistemi mi alırken araştırmıştım. MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 7800X3D'yi soğutur mu? Yoksa hiç takmadan iade mi edeyim?
Aradım HB'yi iptal edersem %5 indirimden tekrar faydalanamıyormuşum. İşlem parçalanırsa İş Bankası'nın 30k üstüne 2K puan da gider . Artık Corsair ile devam.
10 numara 5 yıldız kart, hiçbir problemi yok. 1 dimm per channel am5 sokete en uygun modellerden bir tanesidir. 3 m.2 slotu gen5 pcie ve m.2 desteği mevcut.
@LH44@20424