RAM, iyinin kötüsü: Hynix m-die.
W olan için herhangi bir test yok ama diğer rengi m-die görünüyor.
Parçalar gelince zentiming veya HWiNFO tam menüden kontrol edin. Ama a çıkıcağını düşünmüyorum.

M-die çıkmasının ne gibi olumsuzluğu olur?
Siparişi iptal edip HB'den önereceğiniz bir RAM var mı? Bu nu 13.299'a almıştım.

@LH44 @20424
Yardımlarınız için gerçekten minnettarım, teşekkürler.

Ufaklık siyah diye istemedi (gönlünce olsun istedim) :D. OC yapmayız zaten 6000MHz CL30 çalışsın yeter. Sanırım AMD'ler 6000MHz'den sonrasını sevmiyor diye kendi sistemi mi alırken araştırmıştım.
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 7800X3D'yi soğutur mu? Yoksa hiç takmadan iade mi edeyim?

@LH44 @20424

Ufaklık siyah diye istemedi (gönlünce olsun istedim) :D. OC yapmayız zaten 6000MHz CL30 çalışsın yeter. Sanırım AMD'ler 6000MHz'den sonrasını sevmiyor diye kendi sistemi mi alırken araştırmıştım.
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 7800X3D'yi soğutur mu? Yoksa hiç takmadan iade mi edeyim?
Tutar muhtemelen. En kötü UV yaparsınız.

RAM: https://app.hb.biz/wpe4tsQMUB6B

Aradım HB'yi iptal edersem %5 indirimden tekrar faydalanamıyormuşum. İşlem parçalanırsa İş Bankası'nın 30k üstüne 2K puan da gider :D. Artık Corsair ile devam.

@drpakers, soğutur.

İade edilebilir, fiyatı neydi? Daha ucuza mı almıştınız?

13.299'a aldım. Amazon karta şüpheli işlem damgası vurdu oradan alamadım. Yoksa XPG Neon'u aldıydım. Amazon 9 taksit yapıyordu HB'de 10 mis gibi:)

Bu paradaysan şu boş Gigabyte kartı alacağına MSI olanı al. Ona göre kasa lazım sadece.
Boş dediğiniz kart tam olarak hangisi?

10 numara 5 yıldız kart, hiçbir problemi yok. 1 dimm per channel am5 sokete en uygun modellerden bir tanesidir. 3 m.2 slotu gen5 pcie ve m.2 desteği mevcut.

Wi-Fi önemli:(. Aradaki farka katlanırım. Çok faydasını gördüm Wi-Fi'nin.
@drpakers Wi-Fi modeli indirimde, 2 adet kaldı bitmeden alın.

@LH44 @20424

8300 yapmış adam senin işlemci 8300 seviyor olabilir onu ne yapacağız :D

1 DPC kartlarda 6200-6400 ya da 8000-8400 yapman gerekiyor oluyorsa az biraz uğraşman lazım.