Torik61

Uzman
Merhaba. Şu anki sistemimi server olarak kullanacağım için; ana sistemimdeki anakart, işlemci, işlemci soğutucu, SSD, RAM, güç kaynağını yeniliyorum. Yeni sistemime anakart olarak MSI MPG X670E Carbon WiFi, işlemci olarak Ryzen 5 7600, soğutucu olarak Thermalright Phantom Spirit, SSD olarak Samsung 990 Pro 1TB, RAM olarak CORSAIR Vengeance RGB 32GB 2x16GB 6000MHz CL36 aldım. Şu anda ekran kartım 2070 Super fakat ileride yükseltmeyi planlıyorum, bu sebeple ileriye dönük bir sistem topluyorum.

Az önce güç kaynağı olarak Amazon Türkiye'den amazon.com.tr satıcılı olarak 5.275TL'ye MSI MPG A850G 80+ Gold güç kaynağı aldım. Ürün hakkında düşünceleriniz nedir? MSI'ın ve diğer markaların modelleri arasında nasıl bir seçim? MSI MPG A750GF düşünüyordum fakat dönüştürücü olmadan yeni nesil GPU'ları kullanabilmek için 1.500TL fark vermeyi tercih ettim.

MSI’ın sitesinde yazdığına göre bu modelin 10 yıl garantisi olması gerek fakat MSI'ın sitesinde yetkili satıcılarda Amazon gözükmüyor. Bu ürün 10 yıl garanti kapsamında değerlendirilir mi? Garantiyi Amazon mu sağlıyor yoksa yetkili servislerde geçerli 10 yıllık garanti mevcut mu?