Xoulth
Uzman
@Xoulth, Carbon, MSI'ın adamakıllı yaptığı modellerden biri. Kendi sistemimde de kullanıyorum, yani en azından takılı.
Eki Görüntüle 245514
MSI veri yolu paylaşımında da daha iyi iş çıkarıyor, M.2 X PCI-e bağlantısı bulunmuyor.
@Xoulth, yakın fiyatta olsalar X870E-E önerirdim ama arada 6.000 TL fark varken gereksiz.
Vallahi hocam sen de kullanıyorsan gönlümde tamamdır, yavaş yavaş alalım bakalım parçaları.
@SunseTTime da bir hevesle topladı, sorunların ardı arkası kesilmedi. Önemli olan sorunsuz olması, bu soket bazen insanı uğraştırıyor. Problem olursa yardım talep edersin. Parça seçimi önem arz ediyor burada.
Hocam vallahi inşallah sorunsuz sıkıntısız toplarım benim de en büyük endişem o teknolojide biraz şanssız birisiyim, bakacğaız artık.
Eski dh'cilerdendik, PC ile haşır neşirlik 27 yıla dayanır, boş zamanlarda makale video yabancı mecra takip ediyorum işte. Rag AI fizibilitesi istendi onunla baş göz oldum biraz. İlkokuldan beri İngilizce bilen orta sınıf evladı olduğum için 56k modemle tom's hardware-dh-dergiler falanla başladım. İngilizce önemli, dünyaya açılan kapı. Genelde kendi işimi kendim hallederim. RAM konusu kısa sürede halledemeyeceğim kadar teferruatlı olduğu için @Ayhan Dönmez hocana yani bir büyüğe danıştım. Genel kültür odaklıyım tam uzmanlığım yok. 2011'de mcse sertifikası aldıydım o da yalan oldu falan fistan.
Maşallah hocam, ben de AI mühendisiyim. Recep Bey'in eski forumunda 10 yılım vardır ama bir aralar çok uzaklaştım lise üniversite derken şimdi tekrardan sahalara dönmeye çalışıyoruz. Forum dostlukları, abi - kardeş ilişkileri cidden önemli olabiliyor her türlü sorununa koşan insanlar bulunmaz bir nimet cidden.