zethraonline
Üyecik
YouTube'da Recep Baltaş'ın videosunu gördüm anakart BIOS güncellemesi ile ilgili araştırma yaparken. Daha önceki sistemimde Gigabyte'ın anakartını kullanıyordum ve aynı videoda Recep Baltaş'ın da dikkat edin diye belirttiği gibi ara sürümleri yüklemeden son sürüme güncellediğim için anakartım düzgün çalışmıyordu ve bilgisayarcıya götürdüğümde doğru şekilde yüklediğini söyledi. Şimdi yeni sisteme geçiyorum DDR5 ve videonuzda gördüğüm anakartın aynısını aldım şu an kargolandı ve birkaç günde elimde olur diye tahmin ediyorum.
Anakart modeli: MSI Pro B650M-B 6800MHz
BIOS direkt son sürüme güncellersem sorun yaşar mıyım? Muhtemelen güncel olmayan BIOS ile gelecek.
Ve hazır konu açmışken sizlerden sistemle ilgili yorum yapmanızı istiyorum ayrı konu açmak istemedim
Anakart modeli: MSI Pro B650M-B 6800MHz
BIOS direkt son sürüme güncellersem sorun yaşar mıyım? Muhtemelen güncel olmayan BIOS ile gelecek.
Ve hazır konu açmışken sizlerden sistemle ilgili yorum yapmanızı istiyorum ayrı konu açmak istemedim
- CPU: Ryzen 7 7800X3D
- GPU: ASUS TUF Gaming 4070 Ti SUPER 16 GB
- RAM: G.Skill Ripjaws 2x16 GB 6400MHz Dual
- İşlemci Soğutucu: Snowman T6 Ultra (şu anlık kullanacağım. Yetersiz geleceğinin farkındayım birkaç ay içinde değişeceğim)
- Termal macun: Cooler MasterMasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun