Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DogukanTavlaci

Başarılı
Merhaba. Windows 11 24H2 işletim sistemli yeni toplamış olduğum bilgisayarımda tüm bağlantıları doğru yapmama rağmen MSI Mystic Light yazılımı çalışmıyor. Anakartım MSI Pro X870-P Wi-Fi olan modeli. Mystic Light yazılımı tam seçim yapacağım sırada ya kapanıyor ya da seçtiğim efekt uygulanmıyor. Yazılım kapanırken hiçbir hata almıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar,

Bu sorunu çözdüm ve bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında bu, bir sorun değil, gözden kaçan bir ayrıntıymış. MSI Center yazılımı ve bileşenleri sorunsuz çalışıyor.

Kullandığım kasa ve anakart MSI marka. Tüm bağlantılar düzgün bir şekilde yapılmıştı. Ancak yaşadığım durumun bir sistem hatası değil, benim dikkat etmediğim bir detay olduğunu fark ettim. Yine de benzer bir durumla karşılaşabilecek arkadaşlara yardımcı olmak adına bir dipnot paylaşmak isterim.

Kasa: MSI MPG Gungnir 300R Airflow
Anakart: MSI Pro X870-P WIFI

Kasada bir ARGB kontrolcüsü mevcut. Eğer anakart üzerinden ARGB kontrolünü devralmak istiyorsanız, kasanın ön panelindeki kontrolcü düğmesine uzun süre basılı tutmanız gerekiyor. Bu işlem, kontrolcüyü manuel olarak devre dışı bırakıyor ve ARGB kontrolü direkt olarak anakart üzerinden sağlanıyor.

Umarım bu bilgi, aynı durumu yaşayanlara yardımcı olur. 😊
Merhabalar,

Bu sorunu çözdüm ve bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında bu, bir sorun değil, gözden kaçan bir ayrıntıymış. MSI Center yazılımı ve bileşenleri sorunsuz çalışıyor.

Kullandığım kasa ve anakart MSI marka. Tüm bağlantılar düzgün bir şekilde yapılmıştı. Ancak yaşadığım durumun bir sistem hatası değil, benim dikkat etmediğim bir detay olduğunu fark ettim. Yine de benzer bir durumla karşılaşabilecek arkadaşlara yardımcı olmak adına bir dipnot paylaşmak isterim.

Kasa: MSI MPG Gungnir 300R Airflow
Anakart: MSI Pro X870-P WIFI

Kasada bir ARGB kontrolcüsü mevcut. Eğer anakart üzerinden ARGB kontrolünü devralmak istiyorsanız, kasanın ön panelindeki kontrolcü düğmesine uzun süre basılı tutmanız gerekiyor. Bu işlem, kontrolcüyü manuel olarak devre dışı bırakıyor ve ARGB kontrolü direkt olarak anakart üzerinden sağlanıyor.

Umarım bu bilgi, aynı durumu yaşayanlara yardımcı olur. 😊

Çözüm