MSI RTX 3060 Ti bellek sıcaklığı 106 derece

Her şey çok iyi, özellikle PuTTY çok iyi olmuş, çip teması da iyi, bundan iyisi yapılamaz.

Soğutucunun vidalarını sıkarken herbirini azar azar sıkın, birini sıkıp diğerine geçmeyin, dengeli bassın soğutucu.

Dediğiniz gibi yapıyorum ama değişen hiçbir şey olmuyor hocam. PuTTY'den de kötü hale geldi. Sebebini anlamadım.

O kartın derdini bende anlayamadım.

Ventus serisi sanırım harbiden soğutma olarak çöp galiba hocam. Düştüğü durumlarda oluyor. Ancak genelde çok hızlı ısınıyor. Bu kartı ne olur ne olmaz takaslamayı düşünüyorum. Öneriniz var mıdır? Üzerine en fazla 1000 TL koyabilirim.

Anlık bu şekilde. Daha doğrusu neredeyse PuTTY'den beridir böyle. Macundan olabilir mi acaba?

Macun varsa tekrar yenileyin isterseniz, zaten aç kapa aç kapa gözünüz kapalı yaparsınız.

Ben 100 tane kartta kullanmışımdır o macunu, ilk uyguladığınızda sizde de düzelmişti ısı.

Macunu fazla ince veya kalın sürüyor gibi hissediyorum. Alışamadığım tek şey sanırım bu. 1 mercimek tanesi kadar damlatıp spatula ile her seferinde yayıyorum.

Yaymanıza gerek yok, sıkıp bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…