Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Yetkin
Değişiklikten sonra kartın fanları Full RPM de dönmeye başladı hocam. Görüntü alamıyorum.
Dagster3532
Yetkin
Bu kadar sök taka bir sorun çıkmamasa anormal olurdu zaten, kartı kontrol edin fiziksel bir problem var mı?
Kazayla pad üstüne pas koymuşum hocam bir sorun yok kartı sök tak yapınca düzeldi.
Böyle bir şey olduğu zaman hemen sistemi PSU üzerinden kapatırım.
GPU hotspot çok yüksek hocam. En son gördüğüm görüntü FurMark açtığım gibi 102 derece olması oldu. Hemen kapattım.
Dagster3532
Yetkin
3 mm padin uygun olmadığını anlaşıldı, zaten kalınlık toleransı 0.15 mm, burada fark 0.25 mm.
Bu ısılar aslında kötü değil PuTTY biraz daha fazla kullanılıp ortaya hafif bir macun takviyesi yapılabilir.
Bu ısılar aslında kötü değil PuTTY biraz daha fazla kullanılıp ortaya hafif bir macun takviyesi yapılabilir.
Dagster3532
Yetkin
3 mm padin uygun olmadığını anlaşıldı, zaten kalınlık toleransı 0.15 mm, burada fark 0.25 mm.
Hocam böyle ekran kartının Allah belasını versin cidden yakıp çöpe koyacağım ya. Neyi yanlış yaptığımı bir türlü anlamıyorum. Daha önce başkak forumda yine beraber RTX 2060 için benzer işlem yapmıştık. Hiç bu kadar uğraşmamıştık.
Şaka gibi o kadar para harcandı. Sonuç yine sıfır. Ventus serisine bundan sonra tövbe edeceğim.
Dagster3532
Yetkin
Son hali bu şekilde kartın.Bazen her şey ters gidiyor maalesef.
Soğutucu PuTTY'e başmış mı bakabilirdiniz mi?
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
.NET Framework 3.5 kurulumu sırasında "erişim engellendi" hatası
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-
Steam Far Cry 5 HD Textures Pack DLC'si nasıl kaldırılabilir?
- TırcıDerler