Pulsar 3mm yumuşak tarzda sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Diğerleri yeterli olur mu peki hocam? MSI'a kartımın modeli ve seri numarasını göndererek mail attım. Aşağıya şöyle bir cevapla doküman gönderdiler. Neden 3060 diye sorduğum zaman aynı olduğunu Ti olmasa da kesin olarak fark etmeyeceğini söylediler. 2.75mm pad bulamadığıma değinmeyi unutmuştum cevabı zaten siz verdiniz. Kartı toplarken çapraz olarak hafif hafif sıkarım.

1755791012194.webp

1755791032529.webp

1755791041018.webp

Bence pek sorun olmayacaktır ölçüler tutar.

Yani bence de ama internette soğutucu bloku bükeceğini veya diğer padlerin basmayacağını dolayısıyla kartın aşırı ısınacağını yazmışlar. Ne kaybedebilirim ki? Şu an zaten aldığımız PuTTY maalesef yetmedi. En azından pad yetmedi gibi bir durum olmaz.

Kargo geldiği zaman tekrar güncelleme yapacağım.

Hocam linkte koyduğum Pad'i satın aldım. 1 adet 1.25mm, 1 adet 2.25mm, 1 adet 3.0mm ( 2.75mm olmadığı için yerine) aldım. Sizce yanlış mı yapmışım? 3mm olan olmasa bile PuTTY dağıtırım diye düşünüyorum ama kargo gelene kadar kuruyadabilir gibime geliyor.

Bence 2.75 yerine önce oraya putty uygulayın, olmazsa pad deneyin.

Bence 2.75 yerine önce oraya PuTTY uygulayın, olmazsa pad deneyin.

Kargo geldiği zaman denerim hocam. Kurumaz değil mi o zamana? Bir de biliyorsunuz kart biraz etrafı ve devreleri PuTTY oldu. Çok toz topluyor ve üstüne yapışıyor. Bunları kart zarar görmeden çıkartmak için ne kullanabilirim?

Benimki de 90 derecenin altına inmiyor. Helios gelse de alsak...

Aslında Amazon'a gelmiş ama 600 TL. Normal fiyatının 250 TL olduğunu yazmışlardı foruma.

Kargo geldiği zaman denerim hocam. Kurumaz değil mi o zamana? Bir de biliyorsunuz kart biraz etrafı ve devreleri PuTTY oldu. Çok toz topluyor ve üstüne yapışıyor. Bunları kart zarar görmeden çıkartmak için ne kullanabilirim?

Aslında Amazon'a gelmiş ama 600 TL. Normal fiyatının 250 TL olduğunu yazmışlardı foruma.

Yurt dışından geliyor. :(

Aslında Helios yerine bunu da alabilirim. Kartı aç kapa yapa yapa termal padlere zarar vermek istemem.

Bir yanım al diğer yanım bulaşma diyor. Gümrükte sıkıntı çıkar mı acep?

Çıksa bile Amazon bence para iadesi yapar diye düşünüyorum. Yurt dışından klavye gelmiş ve kırılmıştı. İade yapılmıştı.

@20424, hocam padleri değiştirdim. FurMark 10 dakikada VRAM'ler 80 derecede sabit kaldı ama GPU hotspot 104 derece olurken GPU 78 gözüküyor. Nerede hata yapmış olabilirim acaba?

Son düzenleme: