Beyazıt
Üstün
Bunu alıp tablo yapacaksın. Müze de sanat eseri olarak bile sergilenebilir. Benim aşırı hoşuma gitti mükemmel duruyor.
Ne güzel olurdu ha.Bacakları ve kalçaları dâhâ büyük çizmeleri gerekirken beli dâhâ da ince çizmelilerdi.
MSI becerememiş bu sefer.
O yüzden 2 gözümüz var zaten hocam. Biriyle resme bakarken biriyle de oyuna bakacağızBazı sapık kişilerin dikkatini dağıtabilir ama. Bir yandan oyun oynarlar. Bir yandan o resme bakarlar.
Benim 4 gözüm ve 4 kolum var.O yüzden 2 gözümüz var zaten hocam. Biriyle resme bakarken biriyle de oyuna bakacağız.
Bahsetme ya şimdi. Herkes öyle yapıyordur.O yüzden 2 gözümüz var zaten hocam. Biriyle resme bakarken biriyle de oyuna bakacağız.
Kesinlikle öyle hocam.
Ben alırım. Sonra saklarım.Tam para basmalık. Para olsa çıktığı an alacağım onu bir yerde tutacağım. Ama çıktığı an kesin fena bir fiyata satılır.
Herkese merhaba,
MSI, honkai: Star rail oyunundan ilham alarak yeni bir ekran kartı tasarımı geliştirdi. Honkai: Star rail oyunundaki karakter zhuan MEI'nin ön planda olduğu nefrit-altın renkli bir tasarım yapılmış.
İşte karşınızda MSI RTX 4090 Suprim X ruan MEI Edition:
Eki Görüntüle 17213
Ekran kartının kutu içeriğinde ise zhuan MEI karakterinin bir posteri ve resminin bulunduğu bir mouse pad bulunmaktadır:
Eki Görüntüle 17216
Bazı kaynaklar ekran kartının yalnızca Çin'de satışa çıkarılacağını öngörüyor. MSI henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında bir açıklamada bulunmadı.
Bildiğiniz üzere ABD'nin uygulamış olduğu yaptırımlar nedeniyle Çin'e RTX 4090 ithal edilemiyor. Bu yüzden de Çin'de hafifletilmiş bir sürüm olan RTX 4090D bulunmaktadır.
Ben ekran kartının tasarımını oldukça beğendim. MSI gerçekten güzel iş başarmış.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Kaynak.
Nintendo oyunlarını yedim.Bu tip şeylere meraklı olanlar alır. Tasarımı için alırım ama Anime benim ilgimi çok çekmiyor ya.
Nintendocuyum ben arkadaş. Açcam oyun konsolunu. Takcam kartuşu. Tuşlara basacağık. Oynayacağuz sonra.