Geçen hafta konu başlığında belirtmiş olduğum laptopu satın aldım.
İlk defa AMD işlemcili bir bilgisayar kullanacağım. Core Ultra 9 güvenilir sitelerde olmadığı için, Vatan bilgisayarda stoka girmişken ve de güzel bir kampanya yakalamışken satın almış bulundum. ASUS'un ROG Zephyrus G16 Ryzen AI 9 HX370-RTX4070 modeli yerine bu bilgisayarı tercih ettim. Gerek Nümerik tuş takımı olması, gerek SSD'nin 2 TB olması ve Windows 11 Pro olması beni cezbetti.
Sizce vermiş olduğum bu kadar doğru mudur? Yoksa iade edip ASUS'ya da Intel Core Ultra 9 işlemcili bir bilgisayar mı almalıyım? Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Stealth A16 çok inceleme şansım olmadı lakin G16 bildiğim bir model bu tarz laptoplarda daha çok tercih ediliyor. Panel olarak kesinlikle daha iyi 240 hz OLED ve en düşük tepki süresi veren laptoplardan. Taşınabilirlik , genel malzeme kalitesi webcam ve hoparlör olarak daha iyi diye biliyorum. Değişim imkanı varsa ben G16 alırdım.
@DevAdam16, link açılmıyor ancak o modelin 2 farklı ekran seçeneği oluyor: IPS ve OLED. Sendeki OLED modelse değistirmeden önce sans ver. Ha ekran IPS’se değistir, OLED’in farkı bambaşka.
@DevAdam16, link açılmıyor ancak o modelin 2 farklı ekran seçeneği oluyor: IPS ve OLED. Sendeki OLED modelse değistirmeden önce sans ver. Ha ekran IPS’se değistir, OLED’in farkı bambaşka.
@DevAdam16, modelin farklı ekranlara sahip 3 varyantı olduğunu söylüyor site: 4K MiniLED, 2K IPS ve 2K OLED. Hangi varyantı aldığını Vatan Bilgisayar yazması lazım sitede.
@DevAdam16, modelin farklı ekranlara sahip 3 varyantı olduğunu söylüyor site: 4K MiniLED, 2K IPS ve 2K OLED. Hangi varyantı aldığını Vatan Bilgisayar yazması lazım sitede.