@DevAdam16, OLED değil ama ekran çözünürlüğü 4K ve MiniLED. Çok iyi bilmiyorum ancak kötü değildir, 2K OLED mi 4K MiniLED mi diye sorsalar duraksarım.

Bence makineni almışken gelsin, kullan 1-2 gün öyle karar ver.

@DevAdam16, OLED değil ama ekran çözünürlüğü 4K ve MiniLED. Çok iyi bilmiyorum ancak kötü değildir, 2K OLED mi 4K MiniLED mi diye sorsalar duraksarım.

Bence makineni almışken gelsin, kullan 1-2 gün öyle karar ver.

Cihaz geldi hocam.
Şu an kullanıyorum hatta.
Sanırım ASUS ROG Zephyrus G16 ile değiştireceğim.
Yine AMD ve Intel arasında kaldım. Fakat.
İki bilgisayar da şu an stoklarda mevcut ve fiyat olarak aynı.
Gönlüm nedense hep Intel'den yana olmuştur. Belki de daha önce hiç AMD kullanmadığım için olabilir.
Fakat Intel Core Ultra modelini alırsam peşin fiyatına 6 taksit seçeneği de var.
AMD olursa peşine 3 taksitle alabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende şu an bu videoyu inceliyordum.
Kasım ya da Aralık ayında İntel'in büyük bir güncelleme ile bu sorunları çözeceği söyleniyor.
İkileme düşmekten nefret ederim.
Fakat şu an 2 bilgisayara defalarca bakıyorum.
Hem de iade işlemini yapmadan satın alacağım.
Yine güzel bir indirim ve taksit seçeneği mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
@DevAdam16, AMD patlat gec, yazilimla fiziksel problemleri ne kadar duzeltebilecekler ki? Soylentiye guvenerek tercihini yapma bence. Az buz para degil.
Tavsiyenize uyarak AMD işlemcili Asus'u satın alıyorum.
Son olarak,4060 ve 4070 modeli arasında 20 bin tl fiyat farkı var.
Diğer tüm özellikler aynı gibi gözüküyor.
İnceleme şansınız var mı?
Hazır indirimdeyken bu durumdan kurtulup rahatça uyku uyuyabileyim :)

@DevAdam16, oyun vs. oynayacaksaniz 4070 o fiyat farkina degebilir ama genel manada is vs. icinse, oyun nadir oynanacaksa veya guncel buyuk butceli hikayeli oyunlardan cok rekabetci oyunlari seviyorsaniz 4060 da yeterli olur.

@DevAdam16, oyun vs. oynayacaksaniz 4070 o fiyat farkina degebilir ama genel manada is vs. icinse, oyun nadir oynanacaksa veya guncel buyuk butceli hikayeli oyunlardan cok rekabetci oyunlari seviyorsaniz 4060 da yeterli olur.

Merhaba,

Vatan bilgisayar problemimi çözdüğü için bilgisayarı değiştirmekten vazgeçtim.
Asus çok güzel fakat OLED benim için çok önemli olmadığından bilgisayarı kullanmaya devam ediyorum.
Ekran 4K miniled olduğu için, kendime 4K bir monitör almaya karar verdim.
Altta linkini paylaştığım monitör nasıl olur sizce?
Çözünürlük ve diğer özelliklerle birlikte uygun olur mu?

Merhaba,

Vatan Bilgisayar problemimi çözdüğü için bilgisayarı değiştirmekten vazgeçtim.
ASUS çok güzel fakat OLED benim için çok önemli olmadığından bilgisayarı kullanmaya devam ediyorum.
Ekran 4K miniled olduğu için, kendime 4K bir monitör almaya karar verdim.
Altta linkini paylaştığım monitör nasıl olur sizce?
Çözünürlük ve diğer özelliklerle birlikte uygun olur mu?

Merhaba,

Bu konuda destek olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Herkese selam,

Geçen hafta konu başlığında belirtmiş olduğum laptopu satın aldım.

İlk defa AMD işlemcili bir bilgisayar kullanacağım. Core Ultra 9 güvenilir sitelerde olmadığı için, Vatan bilgisayarda stoka girmişken ve de güzel bir kampanya yakalamışken satın almış bulundum. ASUS'un ROG Zephyrus G16 Ryzen AI 9 HX370-RTX4070 modeli yerine bu bilgisayarı tercih ettim. Gerek Nümerik tuş takımı olması, gerek SSD'nin 2 TB olması ve Windows 11 Pro olması beni cezbetti.

Sizce vermiş olduğum bu kadar doğru mudur? Yoksa iade edip ASUS'ya da Intel Core Ultra 9 işlemcili bir bilgisayar mı almalıyım? Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kalitesi nasıl hocam A16’nın sızma var mı ?

Ekran kalitesi nasıl hocam A16’nın sızma var mı ?
Bence değer amd olmasına bakma indirime girdiğinde bende bu modeli alacağım. Ekranı merak ediyordum sadece.