DogancanYr
Başarılı
Ediyor da bu böyle gitmez 100 dereceye vuruyor. Fanlara etkisi de yok.
Ediyor da bu böyle gitmez 100 dereceye vuruyor. Fanlara etkisi de yok.
https://techolay.net/sosyal/konu/ms...bir-anda-kapaniyor.133756/page-2#post-1237240 şu postta bir ayar yaptırdım aynı ayarı deneyebilir misinEdiyor da bu böyle gitmez 100 dereceye vuruyor. Fanlara etkisi de yok.
Ve windows güç modunu dengeliye alıp öyle dener misinhttps://techolay.net/sosyal/konu/ms...bir-anda-kapaniyor.133756/page-2#post-1237240 şu postta bir ayar yaptırdım aynı ayarı deneyebilir misin
Ayrıca termal macun olarak ne kullanıyorsun ve garantin var mı
Bende kasmıyor.https://techolay.net/sosyal/konu/ms...bir-anda-kapaniyor.133756/page-2#post-1237240 şu postta bir ayar yaptırdım aynı ayarı deneyebilir misin
Ayrıca termal macun olarak ne kullanıyorsun ve garantin var mı
Kendin bilirsin yapan arkadaş tarafından şu ana kadar bir kapanma sorunu gelmedi ve undervolt değil bu sadece fanın erken çalışıyor ve turbo modu dengeli çalışıyor.Bende kasmıyor.
Garanti var bir yıl oldu ve kendi macunu.
Güç moduna alıp deneyim ama biosdan düşürme tarafında değilim.
Passive trip points, donanımın sıcaklığı belirli bir seviyeye ulaştığında sistemin performansını kısıyor.Kendin bilirsin yapan arkadaş tarafından şu ana kadar bir kapanma sorunu gelmedi ve undervolt değil bu sadece fanın erken çalışıyor ve Turbo modu dengeli çalışıyor.
Kendi macunu yeterli olmuyor bence termal pad kullanmak her türlü daha iyi ama şu an yaparsan garanti bozuluyor o yüzden yapabileceğini sanmıyorum.
Eğer Overclock yapmıyorsan Energy efficient açık olması önerilir yazıyor açıklamasında ve passive trip points zaten bilgisayarın yaptığı şeyi static olarak vermeni sağlıyor ben sağlıksız bir durum görmüyorum bu iki ayarda ama karar yine seninPassive trip points, donanımın sıcaklığı belirli bir seviyeye ulaştığında sistemin performansını kısıyor.
Energy efficient Turbo GPU mghz arttırıyor ama enerjiyi fazla vermiyor.
Hiçbir bilgisayar çalıştığı için kapanmaz.
Termal macun yenilmek lazım.
Ayrıca bunların pedi kaçlık oluyor?
Kapanma konusu çok farklı senin.Eğer Overclock yapmıyorsan Energy efficient açık olması önerilir yazıyor açıklamasında ve passive trip points zaten bilgisayarın yaptığı şeyi static olarak vermeni sağlıyor ben sağlıksız bir durum görmüyorum bu iki ayarda ama karar yine senin
Bu kapanma sorunu için ne kadar servise gittiğimi anlatamam hiçbir çözüm sunamıyorlar.Heatsink de değiştirttim ama faydası olmadı.
Bu arada normal padlerden bahsetmiyorum termal macun yerine ben pad öneriyorum .Özellikle laptoplarda termal macunlar çok çabuk vadesini dolduruyor. Mx4, mx6 ,Tg kryonaut denedim ama bir faydasını görmedim. Şu an Thermalright heilos kullanıyorum.
Ben sende de kapanma sorunu var diye anlamıştım orayı diğer arkadaş ile karıştırdım galiba o zaman kesinlikle macun değişimi ve yoksa stant lazım sana ve yine söylüyorum ben kesinlikle termal macun değil termal pad öneriyorum.Kapanma konusu çok farklı senin.
Benin 100 derece oluyor ve işlemcinin gücünü kısıyor.
Termal padlerde ne kullandın?Ben sende de kapanma sorunu var diye anlamıştım orayı diğer arkadaş ile karıştırdım galiba o zaman kesinlikle macun değişimi ve yoksa stant lazım sana ve yine söylüyorum ben kesinlikle termal macun değil termal pad öneriyorum.
Asuslar sıvı metal kullanıyor msi hala geçmedi sanırım.