MSI Vector 16 HX AI vs Asus Rog Strix G16

Direkt laptopu yazıp, yabancı sitelerden ürünü alan insanların yorumlarına bakıyorum ve reddit. Bu arada ikinize de yorumlarınız için teşekkür ederim. Baya da fazlaymış fan sesi bu arada uısajhgfasg sıkıntı yok ama bakalım. Akşama karar vereceğim umarım artık :D
Karar verebildiniz mi nedir durum sizle ayni aşamadayım

Karar verebildiniz mi nedir durum sizle ayni aşamadayım
Asus aldım geçtim. Kusura bakmayın geç gördüm biraz. Soğutma konusunda ve sessiz çalışması önemliydi. Dışarıya çalışmaya çıktığımda ya da iş yerinde asla öküz gibi ses çıkarmıyor yüksek render işlerinde bile. Hoparlör dışında her şeyi beklentimi karşıladı, memnun kaldım baya. İyi ki MSI almamışım diyorum o fan sesini duyduktan sonra açıkçası ama fan sesi sizin için önemli değilse ekran paneli de önemli değilse MSI alınır.

Asus aldım geçtim. Kusura bakmayın geç gördüm biraz. Soğutma konusunda ve sessiz çalışması önemliydi. Dışarıya çalışmaya çıktığımda ya da iş yerinde asla öküz gibi ses çıkarmıyor yüksek render işlerinde bile. Hoparlör dışında her şeyi beklentimi karşıladı, memnun kaldım baya. İyi ki MSI almamışım diyorum o fan sesini duyduktan sonra açıkçası ama fan sesi sizin için önemli değilse ekran paneli de önemli değilse MSI alınır.
Güzel secim ben olsam Asus secerdim. Bu arada ekrani 2k ROG'un neden begenmediniz?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt