Karar verebildiniz mi nedir durum sizle ayni aşamadayımDirekt laptopu yazıp, yabancı sitelerden ürünü alan insanların yorumlarına bakıyorum ve reddit. Bu arada ikinize de yorumlarınız için teşekkür ederim. Baya da fazlaymış fan sesi bu arada uısajhgfasg sıkıntı yok ama bakalım. Akşama karar vereceğim umarım artık![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
MSI'in monitoru dandik bence uzak dur. 5070 ti koymuslar 2k paneli olur en azindan.
0xraptoRwave
Üstün
MSI çok daha önde.
Asus aldım geçtim. Kusura bakmayın geç gördüm biraz. Soğutma konusunda ve sessiz çalışması önemliydi. Dışarıya çalışmaya çıktığımda ya da iş yerinde asla öküz gibi ses çıkarmıyor yüksek render işlerinde bile. Hoparlör dışında her şeyi beklentimi karşıladı, memnun kaldım baya. İyi ki MSI almamışım diyorum o fan sesini duyduktan sonra açıkçası ama fan sesi sizin için önemli değilse ekran paneli de önemli değilse MSI alınır.Karar verebildiniz mi nedir durum sizle ayni aşamadayım
Güzel secim ben olsam Asus secerdim. Bu arada ekrani 2k ROG'un neden begenmediniz?Asus aldım geçtim. Kusura bakmayın geç gördüm biraz. Soğutma konusunda ve sessiz çalışması önemliydi. Dışarıya çalışmaya çıktığımda ya da iş yerinde asla öküz gibi ses çıkarmıyor yüksek render işlerinde bile. Hoparlör dışında her şeyi beklentimi karşıladı, memnun kaldım baya. İyi ki MSI almamışım diyorum o fan sesini duyduktan sonra açıkçası ama fan sesi sizin için önemli değilse ekran paneli de önemli değilse MSI alınır.
ROG'un ekranını çok beğendim, beğenmediğim gibi bir cümle kurduysam yanlış kurmuşumdurGüzel secim ben olsam Asus secerdim. Bu arada ekrani 2k ROG'un neden begenmediniz?
Guneyxz
Becerikli
Merhaba, iyi sosyaller.
Konu başlığında olduğu gibi laptop arıyorum. Bu iki laptop arasında kaldım. Özellikleri hemen hemen aynı ekranlarda çok fark var ama elimde 2K monitör var. Ekran benim için önemli ama aradaki fiyat farkını verecek kadar önemli mi bilemedim. Hangisi tercih etmeliyim, teşekkürler. Unreal Engine ve oyun oynamak için kullanılacak.
Bende de G16 vardı iade ettim beklediğim gibi değildi.
Bu gidişle ben de edeceğim. Yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum, hoparlör rezalet kötü. Performans gücüne göre aman aman değil. Mavi Ekran yiyip duruyorum. Sinir bozucu bir hal almaya başladı.Bende de G16 vardı iade ettim beklediğim gibi değildi.
- Makaleler
- 1
Birkaç yabancı değerlendirmelere baktım soğutması için kötü demişler. ASUS yorumları ise gayet iyi duruyor. Soğutmasından emin olsam Vector direkt alacağım da yeni de bir laptop fazla da yok inceleme. Yukarıdaki arkadaş da soğutması için iyi demişti mesela. İyi diyenler de çok, kötü diyenlerde. Emin olmak istiyorum biraz açıkçası bu bütçelerde.
Iyi diyenlerin bilgisayardan kotu diyenlerden daha fazla anladigina emin olabilirsin, internet burasi konusanlarin yarisinin akli yok ama milyarlarca fikri var. Sogutma islemini termal muhendisler dusunmus senin yerine zaten senin kafani yormana gerek yok. Modeller arasinda oyle ufak tefek farklar olur illaki ama o fark ne makineyi arsa cikartir ne de yerin dibine sokar. Makine donanimin guvenli gordugu spesifikasyon icinde calisiyorsa sogutma problemi yok demektir. Boş ver apacilerin fikirlerini.
Guneyxz
Becerikli
Bu gidişle ben de edeceğim. Yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum, hoparlör rezalet kötü. Performans gücüne göre aman aman değil. Mavi ekran yiyip duruyorum. Sinir bozucu bir hal almaya başladı.
Evet bende mavi ekran yiyordum hatta bir ara masaüstündeyken ekran bir anda siyah oldu uygulamalar görev çubuğu her şey gitti imleç kaldı beyaz halide oldu takılma mavi ekran çok oldu.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-