MR.X

Becerikli
Servis bakım zamanı geldiği için böyle oluyor demişti ama her 6-7 ayda bu tarz oyun oynarken kapanmalar yaşıyorum. Fanlar en düşükteyken normal kullanımda bile birkaç saat sonra kapanmalar oluyor. Sizce normal mi? Laptop MSI Vector 16 HX i7-13700HX + 4080'li model.

Hocam bugün gönderdim laptopu. Laptop şu an bende değil maalesef.

@ProfTech hocam kargoyu geri almıştım THH'ye başvurmak için. Laptop şu an bende ama göndermeden format attığım için önceki şeyler silindi. Her şeyi tekrar yükledim. Kapanma devam ediyor. Göndermemi istediğiniz rapor varsa tekrar yapıp gönderebilirim. Ayrıca THH hakkında bilginiz var mı acaba? Başvuruyla ilgili birkaç sorum olacaktı bilginiz varsa.

THH basvur ve video cek. Karar lehini sonuclanacaktir ayrica MSI ile iletisime gecip yasadigin sorunu yaz belki degisim verirler. Tekrardan garantiye gonder istersen zorla onlari degisim istedigini belirt.

THH basvur ve video cek. Karar lehini sonuclanacaktir ayrica MSI ile iletisime gecip yasadigin sorunu yaz belki degisim verirler. Tekrardan garantiye gonder istersen zorla onlari degisim istedigini belirt.
Video çektim 3-4 farklı oyuna dair video mevcut elimde. Onları nasıl THH'ye gönderebilirim. Birde şikayet etmem gereken firma satıcı firmaymış ama ben MSI'yı şikayet etmiştim. Başvurulardan bakınca şikayet edilen firma MSI olarak görünüyor ama başvuru formunu inceleyince şikayet edilen firma satın aldığım firma olarak değiştirilmiş. Sizce bu konuda bir sıkıntı olur mu? Faturada yazan firmayla güncellemişler başvuru formunda.

Video çektim 3-4 farklı oyuna dair video mevcut elimde. Onları nasıl THH'ye gönderebilirim. Birde şikayet etmem gereken firma satıcı firmaymış ama ben MSI'yı şikayet etmiştim. Başvurulardan bakınca şikayet edilen firma MSI olarak görünüyor ama başvuru formunu inceleyince şikayet edilen firma satın aldığım firma olarak değiştirilmiş. Sizce bu konuda bir sıkıntı olur mu? Faturada yazan firmayla güncellemişler başvuru formunda.
Fatura kime aitse onu sikayet edeceksin MSI servisinin yaptigi zaten rezillik o ayri konu. Elinde kanitla birlikte THH sikayet edeceksin faturanda yazar satici adresi vs. faturani ekleyeceksin zaten. Degisim yapmak zorunda kalacaklar.

Fatura kime aitse onu sikayet edeceksin MSI servisinin yaptigi zaten rezillik o ayri konu. Elinde kanitla birlikte THH sikayet edeceksin faturanda yazar satici adresi vs. faturani ekleyeceksin zaten. Degisim yapmak zorunda kalacaklar.
Hocam fatura + 3 servis belgesini de ekledim. Videoları USB belleğe yükleyip kaymakamlığa gidip mi vermem gerek?

Hocam fatura + 3 servis belgesini de ekledim. Videoları USB belleğe yükleyip kaymakamlığa gidip mi vermem gerek?
Herhalde oyle olmasi gerek hic videolu bir sey yapmadim. Sen git onlar sana yardimci olacaklardir. Fakat su var eger belli bir bedel ustundeyse fatura fiyati adliyeye gitmen gerekti.

Baktim 149 bin liranin altiysa evet adliyeye gitmene gerek kalmiyormus.

Herhalde oyle olmasi gerek hic videolu bir sey yapmadim. Sen git onlar sana yardimci olacaklardir. Fakat su var eger belli bir bedel ustundeyse fatura fiyati adliyeye gitmen gerekti.

Baktim 149 bin liranin altiysa evet adliyeye gitmene gerek kalmiyormus.
Teşekkürler hocam. En kısa zamanda videolar ile tekrar gideyim.

Teşekkürler hocam. En kısa zamanda videolar ile tekrar gideyim.

Hocam biraz arastirma yaptim. Sonuç olarak bu yasadigin sorun herkeste varmis. Bir kullanici BIOS ayari ile cozdugunu soyluyor fakat bu cozum performansi dusuruyormus. Yani kisacasi kronik sorunlu bir laptopmus bu bence iade etmeye bakin servis raporlari elinizde oldugu icin THH sizin lehinize karar verir fakat saticinin bir yerlerde tanidigi varsa suclu sen olursun.

Hocam biraz arastirma yaptim. Sonuç olarak bu yasadigin sorun herkeste varmis. Bir kullanici BIOS ayari ile cozdugunu soyluyor fakat bu cozum performansi dusuruyormus. Yani kisacasi kronik sorunlu bir laptopmus bu bence iade etmeye bakin servis raporlari elinizde oldugu icin THH sizin lehinize karar verir fakat saticinin bir yerlerde tanidigi varsa suclu sen olursun.
Umarım bir an önce karar çıkar hocam. Keşke almadan önce biraz araştırsaydım. En ucuz 4080 olduğu için bunu almıştım. Bir daha da MSI almam sanırım.

Umarım bir an önce karar çıkar hocam. Keşke almadan önce biraz araştırsaydım. En ucuz 4080 olduğu için bunu almıştım. Bir daha da MSI almam sanırım.

MSI alinir en kalitelisi, bu yillarda cikan laptoplarin hepsinde bir sorun var. Monster Tulpar T7 al o gelen parayla keyfine bak. Bakma sen o kötü diyenlere en azindan servisi tamir ediyor. Veya benim favori laptop listemdekilerden onerebilirim sana farkli markalardan. Bunu halledin konu acin size guzel bir laptop oneririm alir keyfine bakarsin. Hiç dert tasa yasamazsin boyle.

MSI alinir en kalitelisi bu yillarda cikan laptoplarin hepsinde bir sorun var. Monster Tulpar T7 al o gelen parayla keyfien bak. Bakma sen o kötü diyenlere en azindan servisi tamir ediyor. Veya benim favori laptop listemdekilerden onerebilirim sana farkli markalardan. Bunu halledin konu acin size guzel bir laptop oneririm alir keyfine bakarsin. Hiç dert tasa yasamazsin boyle.
Teşekkürler hocam. Steam'den beni ekleyebilir misiniz birkaç fikir danışmak istiyorum size.