orçunizm

Becerikli
Herkese merhaba,

Laptopu yeni aldım. Sürücüler, BIOS vs. her şey güncel. İki defa yaptı bunu. Oyun oynarken birden elektrik tamamen kesildi gibi oluyor PC kapanıyor herhangi bir mavi hata yok. Donanım arızası var diye düşünüyorum, umarım yoktur. Olay Görüntüleyicisi çıktısını göndereceğim, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.

Isınma sorunu yok gibi sanki, laptopta sıcaklık hissi çok az var. Yine de kontrol etmem gerekir mi?

Olay 41 Kernel-Power yazıyor.

+System

-EventData
BugcheckCode0
BugcheckParameter10x0
BugcheckParameter20x0
BugcheckParameter30x0
BugcheckParameter40x0
SleepInProgress0
PowerButtonTimestamp0
BootAppStatus0
Checkpoint0
ConnectedStandbyInProgressfalse
SystemSleepTransitionsToOn0
CsEntryScenarioInstanceId0
BugcheckInfoFromEFIfalse
CheckpointStatus0
CsEntryScenarioInstanceIdV20
LongPowerButtonPressDetectedfalse
LidReliabilityfalse
InputSuppressionState0
PowerButtonSuppressionState0
LidState1
WHEABootErrorCount0

Kernel power hataları genellikle elektriğin dalgalı veya az gelmesinden oluşur. Adaptörü orijinal mi, binada topraklama var mı, bina eski mi?

Kernel Power hataları genellikle elektriğin dalgalı veya az gelmesinden oluşur. Adaptörü orijinal mi, binada topraklama var mı, bina eski mi?

Adaptör orijinal biraz eski bina topraklama var mi bilmiyorum 3'lu kullandığım priz yeterli gelmiyor olabilir mi?

NitroSense var.

Adaptörün gücü mü yetmiyor acaba?

135 wat kendi orijinal adaptörü bilemedim vallahi.

Sanırım sorun belki priz kablosunun gücü yeterli gelmiyordur fiber internet adaptörleri bir de bu laptopun adaptörü. Wat amper falan da yazmıyor.

Herkese merhaba,

Laptopu yeni aldım. Sürücüler, BIOS vs. her şey güncel. İki defa yaptı bunu. Oyun oynarken birden elektrik tamamen kesildi gibi oluyor PC kapanıyor herhangi bir mavi hata yok. Donanım arızası var diye düşünüyorum, umarım yoktur. Olay Görüntüleyicisi çıktısını göndereceğim, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.

Isınma sorunu yok gibi sanki, laptopta sıcaklık hissi çok az var. Yine de kontrol etmem gerekir mi?

Olay 41 Kernel-Power yazıyor.

+System

-EventData
BugcheckCode0
BugcheckParameter10x0
BugcheckParameter20x0
BugcheckParameter30x0
BugcheckParameter40x0
SleepInProgress0
PowerButtonTimestamp0
BootAppStatus0
Checkpoint0
ConnectedStandbyInProgressfalse
SystemSleepTransitionsToOn0
CsEntryScenarioInstanceId0
BugcheckInfoFromEFIfalse
CheckpointStatus0
CsEntryScenarioInstanceIdV20
LongPowerButtonPressDetectedfalse
LidReliabilityfalse
InputSuppressionState0
PowerButtonSuppressionState0
LidState1
WHEABootErrorCount0
V15 Nitro'yu iade et. Zaten sıkıntılı bir model.

Priz falan değiştirdim ama az önce yine aynı sorun tekrarladı. Donanımsal bir sorun mu var acaba? PSU sıkıntısı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör: