MSI Vector 16 hx laptop soğutması nasıl?

ltcolbaron41

Uzman
MSI Vector 5070 Ti 9 275hx ile gamegarak R9 9955hx 5070 Ti arasında kaldım. Hangi kasanın soğutması daha iyidir? MSI biraz daha uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer GameGaraj tarafında bahsettiğiniz cihazın kasa kodu R9T ise MSI Vector çok daha önde.

MSI Vector 5070 Ti 9 275hx ile gamegarak R9 9955hx 5070 Ti arasında kaldım. Hangi kasanın soğutması daha iyidir? MSI biraz daha uygun.

R9t kasası sıcaklıklar 85 ve üstü civarı. MSI kasa genelde 75'e 80 dereceye yakın olur. Vector daha iyi.

Fark ettim onu. Vector olan cihaz yine de soğutma olarak daha iyi. R9T Tongfang üretim kasa, Vector ile yarışamaz.
Anladım hocam o zaman vektörün test videolarini bı inceleyeyim. Saun r9t R9 9845hx 5070 li kasayı kullanıyorum gamegarajin bu donanıma göre soğutması ucu ucuna gibi bahsettiğim donanımlarda sorun yasabilecegimi düşündüğüm için vektör dikkatimi çekti.

MSI vektör için direkt kullanıcıdan paylaşılmış bir videoda hiç iyi değil diye bahsediliyor... Çocuk iade etti ürünü oyun oynarken yayında çöküp durdu. Eledim vektörü alternatif tavsiye varsa degrrlendireyim 70-100 bin TL arası 5070ti 255hx veya 275hx 9955hx ve 9955hx3d

Son düzenleme:

Tek video ile değerlendirmek doğru değil. Arkadaşın cihazı sorunluydu.

Bakım yaptımı hiç cihaza? Sıcaktan dolayı kendini kapamıştır stantsız ve bakımsız kullanılmamalı onunda dışında canavar gibi bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…