MSI VECTOR 18HX alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB VRAM hoş durmuyor ayrıca 16:10 ekran bazı oyunlarda ve videolarda siyah bar oluyor altta ve üstte. Eklenti ile NVIDIA panelden ayarlarsın ama biraz çekik duruyor.

8 GB VRAM hoş durmuyor ayrıca 16:10 ekran bazı oyunlarda ve videolarda siyah bar oluyor altta ve üstte. Eklenti ile NVIDIA panelden ayarlarsın ama biraz çekik duruyor.
5070 Ti 12 Gb Vrami var hocam

Buna bakabilirsin. Vector'den daha iyi panele sahip. Sogutma konusunda Vector daha iyi ama. Ben sirf daha ucuz diye ve paneli daha iyi oldugundan ROG alirdim.
Ekranlar ikiside aynı hocam ikisininde çözünürlüğü 2560*1600 vectorünkü %100 DCI-P3 büyük ihtimal rogla aynılar o yüzden ilgimi çekmişti

Marka takıntınız yoksa bunu alabilirsiniz gayet güzel cihaz hocam.
Bütçenizin tamamını kullanmak isterseniz bunu alabilirsiniz.
5070Tİ ve 5080 arasında hatrı sayılır fark var ama işlemci 9955HX3D'ye göre zayıf.
Slayerı düşünmüyorum hocam açıkçası recep hocanın yaptığı videoyu izlemiştimde pek içime sinmemişti , bir şey sorabilir miyim ? Hp niye bu kadar ucuz

Cihaz 8 GB VRAM'e sahip değil zaten 12 GB VRAM var. Laptoplar için 16:10 artık standart hale geldi.
16:10 olması benim için sorun olmaz geniş ekran daha çok seviyorum

Marka takıntınız yoksa bunu alabilirsiniz gayet güzel cihaz hocam.
Bütçenizin tamamını kullanmak isterseniz bunu alabilirsiniz.
5070Tİ ve 5080 arasında hatrı sayılır fark var ama işlemci 9955HX3D'ye göre zayıf.
çünkü baktığım 5080 laptoplar 160000 Tl civarlarında satılıyorlar rog , lenovo , msi vs.

5070 Ti 12 Gb Vrami var hocam

Ekranlar ikiside aynı hocam ikisininde çözünürlüğü 2560*1600 vectorünkü %100 DCI-P3 büyük ihtimal rogla aynılar o yüzden ilgimi çekmişti

Slayerı düşünmüyorum hocam açıkçası recep hocanın yaptığı videoyu izlemiştimde pek içime sinmemişti , bir şey sorabilir miyim ? Hp niye bu kadar ucuz

16:10 olması benim için sorun olmaz geniş ekran daha çok seviyorum
Soğutması başarılı hocam bu arada R9T'lerin bence tercih edilebilir oradaki maksimum değerler işlemcinin peak değerleri hem CPU hem GPU 80-85 civarında takılır maks yük altında. Yükselebilir hocam fiyatı Omen Max'in piyasaya göre uygun fiyatta.

çünkü baktığım 5080 laptoplar 160000 Tl civarlarında satılıyorlar rog , lenovo , msi vs.
O fiyatlara Vectör kasalı GG 5090 ve Omen Max 5090 var hocam 160K'ya 5080 alınmaz.

Ekranlar ikiside aynı hocam ikisininde çözünürlüğü 2560*1600 vectorünkü %100 DCI-P3 büyük ihtimal rogla aynılar o yüzden ilgimi çekmişti.
Panel farki var. ROG'daki panel daha kaliteli.
Screenshot_20250621_182025_Chrome.webp

Soğutması başarılı hocam bu arada R9T'lerin bence tercih edilebilir oradaki maksimum değerler işlemcinin peak değerleri hem CPU hem GPU 80-85 civarında takılır maks yük altında. Yükselebilir hocam fiyatı Omen Max'in piyasaya göre uygun fiyatta.

O fiyatlara Vectör kasalı GG 5090 ve Omen Max 5090 var hocam 160K'ya 5080 alınmaz.
Anladım hocam hp ile ilgili açıkçası bir çok yerde sıkıntı yaşayanlar olduğunu okuduğum ve dinlediğimden o 5080 laptobu düşük malzeme kaliteli , zayıf soğutmalı diye düşünmüştüm

Hocam o Vector 16 HX benim sorduğum Vector 18 HX dedidğinizde haklısınız Vector 16 nın ekranı iyi değil

Anladım hocam hp ile ilgili açıkçası bir çok yerde sıkıntı yaşayanlar olduğunu okuduğum ve dinlediğimden o 5080 laptobu düşük malzeme kaliteli , zayıf soğutmalı diye düşünmüştüm
Yabancı Review testlerine bakabilirsiniz fiyatına göre iyi performans veriyor. Eski Victus ve Omen serisinden malzeme olarak ve soğutma olarak kendilerini ileriye taşıdılar ama yinede güvenmiyorsanız siz bilirsiniz bir şey diyemem.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt