Ekran görüntüsü 2025-06-21 182408.webp

Yabancı Review testlerine bakabilirsiniz fiyatına göre iyi performans veriyor. Eski Victus ve Omen serisinden malzeme olarak ve soğutma olarak kendilerini ileriye taşıdılar ama yinede güvenmiyorsanız siz bilirsiniz bir şey diyemem.
O laptoba bakacağım hocam teşekkür ederim :)

Panel güzel ama aynı fiyata %25 daha performanslı 5080 Omen Max var. Vector'un 77 binlik 5070 Ti modeli guzel. Onun da eksisi panel.

HP'nin attığınız modeli için inceleme videosu var mı arkadaşlar? Ben baktımda bir AMD'li modelini buldum bir de i7 275hxli buldum.

Rekabetçi dışında aynı oyun performansı olur 275hx ile. Bazı incelemelerde CPU sıcaklığı fazla. Kendi uygulamasından 55W limit atılarak kullanilabilir. HP kendi YouTube kanalinda sökme videosunu yenilemiş. Yeni partilerde alt kapakta ekstra boşluklar ve heatsink üzerinde termal padler konularak revize edilmiş. Yeni parti incelemelerini merak ediyorum.

Rekabetçi dışında aynı oyun performansı olur 275hx ile. Bazı incelemelerde CPU sıcaklığı fazla. Kendi uygulamasından 55W limit atılarak kullanilabilir. HP kendi YouTube kanalinda sökme videosunu yenilemiş. Yeni partilerde alt kapakta ekstra boşluklar ve heatsink üzerinde termal padler konularak revize edilmiş. Yeni parti incelemelerini merak ediyorum.

Hocam videolar için teşekkür ederim , size sorum i7 Ultra 255HX ile Ryzen 9 9955HX arasında çok fazla bir fark var mı ? Laptoplarda dar boğaz olmayacağını biliyorum elbet i7 Ultra 255HX rtx 5080 laptop ekran kartını besleyecektir ancak çok ısındığını ben de araştırdığımda buldum peki diyelimki işlemci wattını azalttık watt azaltmak underclock olmaz mı yani işlemciden performans kayberiz , undervolt (sıcaklığı azaltıp performans kaybetmediğimiz durumda) işlemcinin sıcaklığının düşmesinde yeterli olur mu ? Yoksa underclock mu yapmak zorunda kalırım.