MSI X670E anakartta sıvı soğutmanın renkleri nasıl kapatılır?

kNecht

Yetkin
MSI X670E anakart kullanıyorum sıvı soğutma bloğunun ve fanının renklerini kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Hocam adım adım buraya nereden girdiğinizi anlatabilir misiniz? Ben bütün ayarlara girdim bulamadım.
Sağ üst köşeden uygulamalar sayfasına giriniz.
Mystic Light uygulamasını bulup indiriniz.

İndirdikten sonra Kurulu olarak gözükecektir. Açıp gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim buldum da kapanan bir ışık olmadı sıvı soğutmada veya fanda. Kasanın kendi tuşundan fanların ışığını kapattım MSI Center'dan da dediğiniz gibi indirip hepsini kapalı yaptım olmadı. Sıvı soğutmanın özelliği ne olması lazım kapatabilmem için?

Sıvı soğutma ve fanların ARGB desteğinin olması gerekiyor. Örnek olark ben DeepCool LT720 kullanıyorum ve anakart üzerinde JRGB1 yuvasına takılı.

Sıvı soğutmanın kendi RGB kablosu ayrı oluyor onu ya anakarta ya da varsa kontrolcüye takman lazım. Kasa ve sıvı soğutmanın modeli ne? Kasada kontrolcü var mı? Sıvı soğutmanın da tüm kabloları takılımı anakarta.

Kasa linki: GAMEBOOSTER GB-F3105B USB 3.0 RGB FAN ATX SİYAH KASA
Sıvı soğutucu linki: https://www.hepsiburada.com/powerbo...1nxBOGNS7xfl2ZHloepcZ7DDMA81a98hoCm6kQAvD_BwE

ARGB olmadığı için yazılım üzerinden ayarlama yapamıyorum sanırıım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…