Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
MSI Center üzerinden, fan ve soğutucunun bağlı olduğu girişi seçerek kapatabilirsiniz. Bende JRGB1 sıvı soğutma ve fanlarına ait.
kNecht
Yetkin
MSI Center üzerinden, fan ve soğutucunun bağlı olduğu girişi seçerek kapatabilirsiniz. Bende JRGB1 sıvı soğutma ve fanlarına ait.
Eki Görüntüle 132720
Hocam adım adım buraya nereden girdiğinizi anlatabilir misiniz? Ben bütün ayarlara girdim bulamadım.
- Makaleler
- 7
Sağ üst köşeden uygulamalar sayfasına giriniz.Hocam adım adım buraya nereden girdiğinizi anlatabilir misiniz? Ben bütün ayarlara girdim bulamadım.
Mystic Light uygulamasını bulup indiriniz.
İndirdikten sonra Kurulu olarak gözükecektir. Açıp gerekli ayarları yapabilirsiniz.
kNecht
Yetkin
Sağ üst köşeden uygulamalar sayfasına giriniz.
Mystic Light uygulamasını bulup indiriniz.
Eki Görüntüle 132721
İndirdikten sonra kurulu olarak gözükecektir. Açıp gerekli ayarları yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 132722
Teşekkür ederim buldum da kapanan bir ışık olmadı sıvı soğutmada veya fanda. Kasanın kendi tuşundan fanların ışığını kapattım MSI Center'dan da dediğiniz gibi indirip hepsini kapalı yaptım olmadı. Sıvı soğutmanın özelliği ne olması lazım kapatabilmem için?
- Makaleler
- 7
Teşekkür ederim buldum da kapanan bir ışık olmadı sıvı soğutmada veya fanda. Kasanın kendi tuşundan fanların ışığını kapattım MSI Center'dan da dediğiniz gibi indirip hepsini kapalı yaptım olmadı. Sıvı soğutmanın özelliği ne olması lazım kapatabilmem için?
Sıvı soğutma ve fanların ARGB desteğinin olması gerekiyor. Örnek olark ben DeepCool LT720 kullanıyorum ve anakart üzerinde JRGB1 yuvasına takılı.
Sıvı soğutmanın kendi RGB kablosu ayrı oluyor onu ya anakarta ya da varsa kontrolcüye takman lazım. Kasa ve sıvı soğutmanın modeli ne? Kasada kontrolcü var mı? Sıvı soğutmanın da tüm kabloları takılımı anakarta.
kNecht
Yetkin
Sıvı soğutmanın kendi RGB kablosu ayrı oluyor onu ya anakarta ya da varsa kontrolcüye takman lazım. Kasa ve sıvı soğutmanın modeli ne? Kasada kontrolcü var mı? Sıvı soğutmanın da tüm kabloları takılımı anakarta.
Kasa linki: GAMEBOOSTER GB-F3105B USB 3.0 RGB FAN ATX SİYAH KASA
Sıvı soğutucu linki: https://www.hepsiburada.com/powerbo...1nxBOGNS7xfl2ZHloepcZ7DDMA81a98hoCm6kQAvD_BwE
ARGB olmadığı için yazılım üzerinden ayarlama yapamıyorum sanırıım.
ARGB olmadığı için yazılım üzerinden ayarlama yapamıyorum sanırıım.
Kasa fanları öyleymiş evet ayrıca sıvı soğutma fanıda aynı. Fix RGB bunlar kontrol edilemiyor genelde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
Yeni mesajlar
-
-
Fiziksel hırsızlığa karşı BitLocker ve Tam Disk Şifreleme verileri nasıl korur?
- Hermione Jean Granger
-