Çözüldü MSI X670E Gaming Wi-Fi anakartta format atılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Mersin | Lefkoşa

Öncül konumuz bu. Bu konu sonrasında temiz kurulum yapmaya karar verdim. Her şeyi doğru yaptım flash doğru hazırlandı Rufus ile ISO yazdırıldı.

1 kere sıfırlama ekranına girdim SSD'yi tamamen temizledim, ancak 2. paylaştığım gorsel geldi sürekli. Daha sonrasında tekrardan 0'dan ISO dosyasi hazırladım. Tekrar denemk istedigimde de 1. görseldeki ekranda kalıyor.

Ancak format atamıyorum.

Bu ekranda kalıyor, flashı seçmek istediğimde ise geri bu ekrana atıyor.

Ne yapmam gerekiyor?

BIOS güncelleme şifadır şifa bence. (Elektrik giderse o zaman işte gg).
Flash BIOS özelliği var artık. Elektrik giderse dahi bir problem olmaz.
Bence de bulalım hocam. Tabii ki BIOS yazmak zor ama yapabilirseniz cidden devrim gibi olabilir ama çok ama çok zor diye biliyorum.
BIOS yazmaktan değil aslında uygun bir çözüm arıyor.

Bence de bulalım hocam. Tabi BIOS yazmak zor ama yapabilirseniz cidden devrim gibi olabilir ama çok ama çok zor diye biliyorum.
BIOS yazmaya gerek yok. Bu hatayı alan bir BIOS'ta Secure Boot kapatmadan çözelim istiyorum sadece. Bendeki cihazlar da kendi kendine BIOS güncellemiş. Zaten bu kadar berbat şansım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…