MSI X870 Carbon Wi-Fi anakartta dahili grafik biriminden görüntü alma nasıl kapatılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethereal Librium
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 301

Ethereal Librium

Başarılı
Görev Yöneticisi ekran görüntüsüne göre kapalı.

Bir sorum olacaktı. YouTube üzerinden AM5 sistem için BIOS ayarları nasıl olmalı diye video paylaşmıştınız. Fakat sizin videoda gösterdiğiniz anakart farklı ve kullandığım anakart MSI X870 Carbon Wi-Fi olduğundan dolayı yaptığınız çoğu ayarı yapamadım. Bu anakartta işlemciden gelen görüntü özelliğini nasıl kapatabilirim? Bazı oyunlarda geçiş yaptığı için inanılmaz drop yiyorum.

Nasıl fazla? Aynı donanımı ve sürücüleri kullanıp farklı değer mi gözlemliyorsunuz?
Asla aynı donanım kullanılamaz zaten başka bir kullanıcı ile. Ama kendimde dahil 2-3 kişide bu kadar yüksek değil. Ayrıca küçük bir deneme yaptım BIOS'tan iGPU açtım Windows'ta driverı sildim ve görüntü böyle.

Az sonra iGPU kapatıp tekrar SS atacağım.

Aynı parçaları sadece bir kişiye sattıklarını bilmiyordum. İyi oldu.
İstediğiniz kadar ekran görüntüsü paylaşın. Oturup konu sahibinin bilgisayarında belleği kullanan sürücüleri ve donanımları incelemediğiniz sürece hiçbir şey ifade etmiyor.
Gidip 10 GB bellek kullanan bir sürücü yazıp önce-sonra ekran görüntüsü paylaşabilirim. Ne anlama gelecek? İstiyorsanız tam 2,2 veya 2,3 GB da olur. Ne anlama gelecek?

Hayır demek istediğim şey büyük ihtimalle iGPU'su aktif halde BIOS'ta ve Nvidia ekran kartı kullandığı için AMD sürücülerini yüklemediği için boşlukta gözüküyor o bellek.

357 MB çok. Sizin kolunuz kopmuş haberiniz yok. Bakın bende böyle. Hem de iGPU açıkken böyle. Siz gidin iade edin o sistemi.

Eki Görüntüle 116036
Vavien ben burada yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Konu sahibi Coffee Lake bir işlemci kullanmıyor. X870 ve 9800x3D kullanıyor çok farklı şeyler.

Burada haklı olduğumu veya doğru söylediğimi de savunmuyorum sadece denemediği bir şeyi yapmasını istiyorum

iGPU ve sisteme engel teşkil edebilecek ayarları BIOS'ta nasıl bulacağım? Kısaca BIOS ayarlarını bu sistemde nasıl yapmalıyım? Yeni bir anakart kullandığım için BIOS ayarlarını açıklayan bir sayfa da olmamış. Destek olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
X870 anakartlar yeni olduğu için arayüz farklı olabilir ama benzer olacaktır. MSI anakart kullandığını önceki konundan gördüm.
BIOS'a girdikten sonra aşağıdaki arama görseline tıklayıp oradaki boşluğa IGPU'ya da Integrated yazdıgında çıkması gerekiyor. Bu arama görseli BIOS'a girdikten sonra en sağ üst tarafta olacak.

Ya da direkt bu sekmeden yapabilirsin. Advanced seçeneğini seçtikten sonra --- > Advanced --- > Integrated Graphics Configuration"a girip yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…