Evde 2 farklı yem var onları denerim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bir 3 gün bekleyin ve şansınız varsa şu anda veterinere gidin.
Boş kaldığım gün gidiceğim ama veterinerler bir ilgilenmiyor pek.Bir 3 gün bekleyin ve şansınız varsa şu anda veterinere gidin.
Hocam kafese mutlaka kalamar kemiği ve kuş kumu alın.
Ayrıca kafesteki tünek sayısını arttırın sıkılabilirler.
Kalamar kemiği vardı bitti onu alacağım kuş kumu nedir ilk defa duydum.Hocam kafese mutlaka kalamar kemiği ve kuş kumu alın.
Ve bu rehberdekilere de dikkat edin;
techolay.net
Rehber: Muhabbet kuşunun ömrü nasıl uzar?
Bir Muhabbet Kuşu sahiplendiyseniz ve uzun yaşamasını istiyorsanız yapmanız gerekenler; 1) Tüneklerinin Tahta Olması Muhabbet kuşları zamanlarının çoğunu tüneklerde geçirdikleri için tünekleri önemli. Eğer tünekleri plastik olursa ayaklarında mantar oluşur. Bunun için tahta tünek...
Teşekkürler.
Kuş kumu kuşların sindirimlerini rahatlatıyor. Ayrı bir yemlik alıp koyabilirsiniz. Veya alttaki görseldeki gibi bir şey bulabilirseniz kafese takıp koyun.Kalamar kemiği vardı bitti onu alacağım kuş kumu nedir ilk defa duydum.
Kesinlikle alacağım bunu bilmiyordum.Kuş kumu kuşların sindirimlerini rahatlatıyor. Ayrı bir yemlik alıp koyabilirsiniz. Veya alttaki görseldeki gibi bir şey bulabilirseniz kafese takıp koyun.
Eki Görüntüle 26390
Dal darı vermiyorsanız haftada 1 olacak şekilde verebilirsiniz. Ödül maması gibi bir şey. Aşağıdaki görseldeki gibi.
Kuş kumu ile dal darıyı petshoplardan alabilirsiniz.