vwfan

Uzman
Merhaba. 2 yaşındaki erkek kuşumun yanına oynasın diye muhabbet kuşu veya sultan papağanı almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Olur.

1722441059058.webp

Kusun muhabbet kusuysa eger disi muhabbet kusu al. Eger kusun sultan papagani sie disi sultan papagani al.

Kafesin buyuk olsun.

Aldigin disi de en az 1 yasinda olsun.

Kafeste oyuncak olmasin. Yuvalik takabilirsen yavru yapabilirler.

Kavga illa ki ederler. Bunlar her ailede olan seyler. Ciddi kavgalar olmadigi surece mudahele etme. Ciddi kavgalar olursa mudahele et. Hayvanlari ayir ve disiyi goturup aldigin yere ver. Yenisini al.

Şu an aklımda sultan papağanı var hem sultan papağanını ilk defa besleyeceğim.

Sultan papağanınada başka bir kafes alıp muhabbet kuşunun kafesine yakın tutmayı düşünüyorum bazen de ben evdeyken salacağım.

30 günlük sultan papağanı bakıyorum şu an.

Şu an aklımda sultan papağanı var hem sultan papağanını ilk defa besleyeceğim.

Sultan papağanınada başka bir kafes alıp muhabbet kuşunun kafesine yakın tutmayı düşünüyorum bazen de ben evdeyken salacağım.

30 günlük sultan papağanı bakıyorum şu an.

Bir sultan al ayrı kafese koy. Bir de disi muhabbet al. Muhabbetle aynı kafese koy.

Bir sultan al ayrı kafese koy. Bir de disi muhabbet al. Muhabbetle aynı kafese koy.

Bu arada yeni öğrendim kuşum dişiymiş kuşlardan anlayan bir yakınım söyledi.

Sultan papağanı erkek almayı düşünüyorum.

Yavru alırsam anlaşabieceklerini söyledi.

Sultan alırsam beni unuturlar mı?