Muhalefet köpek saldırısı üzerine ölmüş çocuğun babasına saldırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    köpek
Bu sokak kopekleri olayinda her iki tarafta en uc noktalari one suruyor surekli. Yasaya karsi olanlar gercekten saldirgan olan, etrafa sorun yaratan kopekleri gormek istemiyor. Yasayi destekleyenler ise inatla her sokak kopeginin ayni olmadigini kabullenmek istemiyor. Her sokak kopegi saldirgan degil, bunu kabul etmek gerek. Bu sacma yasa su anki haliyle gecmemeli ama ayni zamanda da gercekten sorun yaratan hayvanlar icin bir cozum uretilmeli. Toplu halde kopek oldurerek bir yere varilmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sokakta yaşam mücadelesinden sonra kaza sonucu veya hastalıktan ölmeleri yerine uyutulmaları daha merhametli diyenleri lobi avlıyormuş.

Muhalefet ile iktidar gizli iş birliğinde.

İmzasına "CHP'li" yazıp övünen biri vardı sosyalde. Bu açıklamalardan sonra utanıp siler mi bilmem.
Eh, bildiğimiz CHP işte. Şaşırtmıyor.
Hocam benden mi bahsediyorsunuz acaba? Ben övünmedim ki hiçbir zaman. Sadece CHP'li biriyim bunu rahatlıkla imzama her yere söyleyebilirim en azından AKP'li değilim AKP'nin neler yaptığı hakkında bilginiz var mı? Herkes her partiyi tutabilir bunda ne var ki neden utanacak mış?

Son düzenleme:
Normalde olması gereken bir yasayı, bu kadar uzatıp, bu kadar olumsuz şeyler yaşandıktan sonra yaparlarsa olacağı budur. Çok geç kalınmış bir karar.

Sma tedavisi yok, dediklerine katılıyorum ama sma konusunda yapılacak şey doğurmamaktır. Evlenmeden önce ve doğum öncesi binlerce test yapıyorsun. Sma riskini göre göre çocuk yapmak bu şu anki olay gibi duyarsızlıktır. Tedavi olduktan sonra ölen insanlar tanıdım. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Sokakta yaşayan köpekler sabaha karşı aksi olurlar, iç güdüseldir. Saldırganlık içgüdülerinde var. Sabah işe giderken bir köpek sırf tehdit gördü diye sana saldırabilir. Bu senin tarafından saçma gelir, ne oluyor dersin ama hayvan ile sen aynı şeyi düşünemezsin. Kısaca hayvanın yeri sokak değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyuk oyunu gordugun icin tebrikler. Diyanet'in butcesinden %1 ayirsalar iki soyledigin sorunu da cozerler muhtemelen bu arada.

Bütün yorumları şimdi okudum, şunları yazmak isterim;
Şimdi arkadaşlar herkes köpek sevmek zorunda değil, köpeğe ya da tüye alerjisi olabilir, fobisi olabilir, normal korkuyor olabilir.
36 yaşındayım, 10 yaşındayken elimden köpek ısırdı, hâlâ izi duruyor. Yaptığım tek şey yanından geçmek.
8 yaşındayken kız arkadaşımın omzuna patilerini koydu köpek, kız 2 sene kekeme kaldı korkudan.
14 yaşındayken nöbetçi eczaneye bakmak için bir eczanenin önünde durduk ailecek, ben bakayım geleyim dedim, orada durup dururken köpek kovaladı.

Tamam onlar da can, onları da Allah yaratıyor cart curt anlıyorum. Ama bana sorarsanız benim canım hiç bir şeyden kıymetli değil arkadaş. Ben canımı sokakta bulmadım. Ben demiyorum ki bütün köpekleri alalım öldürelim canice. Hep şunu savundum; her bir şeye vergi veriyoruz zaten, köpekler içinde ufak miktarda vergi verelim her ilin belli yerlerine güzelce barınaklar yapılsın, gönüllüler tarafından yürütülsün. Çok zor bir şey değil. En azından deprem vergileri gibi yollara dökülmez verdiğimiz paralar.

Ya da ülkede 100 lerce milyoner var. Koskocaman Fenerbahçe için bile yardım kampanyası falan düzenleniyor. Kimsenin mi kafası çalışmıyor bu tür şeylere ? Yapın abi bir yardım gecesi. Toplayın paraları, kurun barınakları, gönüllüler ve yardım kuruluşları da mama desteği versin.

Yani hakikaten bizim ülkede orta yolu bulmak mümkün değil. Çıldırıyorum be...

Onceki mesajimda soyledigimi kanitladigin icin tesekkurler. Sen oyle diyorsun diye her kopek sabah karsi insan kovalamiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…